DNVGL.NL

Workshop Food Safety en Hygiëne

De workshop biedt praktische uitleg van de eisen van de norm, wetgeving en richtlijnen door middel van theorie en praktijk.

Neem contact op:

contact dnv gl Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Wilt u een offerte aanvragen voor deze training?

Offerte aanvragen
DELEN:
PRINTEN:

Training Information

  • Duur:

    2 – 3 uur

Deze workshop biedt praktische uitleg van de eisen van de norm, wetgeving en richtlijnen door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stilgestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 22000, BRC, IFS ).  (note to webteam – these for are all anchors - linkable)• Leerdoelen• Bestemd voor• Instroomniveau• Offerte aanvragen• Download uitgebreide informatie (link to form)• Inschrijven (link to form)Leerdoelen In deze training leert u op basis van de HACCP norm over voedselveiligheid en hygiëne, hoe u beide kunt toepassen binnen uw werkzaamheden en hoe ze betrekking hebben op uw bedrijf. Bestemd voor • Bestemd voor een ieder die betrokken is bij het vervaardigen van een levensmiddel of een verpakkingsmateriaal ten behoeve van het verpakken van een levensmiddel. • Deze training is bestemd voor alle niveaulagen binnen de organisatie maar is in het bijzonder van toepassing op personeel in kader functies, productie en magazijn   Instroomniveau Er is geen specifieke voorkennis vereist. In-company:  Deze training wordt alleen als in-company training aangeboden en kan op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen we de inhoud en het programma verder aan uw wensen aanpassen. Voor een offerte kunt u contact opnemen met ons op T:010 – 2922733.