DNVGL.NL

Verkorte (conversie)training Auditor/Lead Auditor Arbomanagementsystemen ISO 45001:2018 (3 dgn)

Deze training is met name gericht op mensen die al een 5-daagse lead auditor training hebben gevolgd in een ander schema, maar op zoek zijn naar een additionele kwalificatie.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Wilt u een offerte aanvragen voor deze training?

Offerte
DELEN:
PRINTEN:
Health and safety

Training Information

 • Duur:

  3 dagen

 • Prijs:

  Op aanvraag

 • Aanvullende informatie:

  Alleen in-company

Deze training gaat minder specifiek in op achtergronden van managementsystemen en auditeren, maar richt zich op de aanvullende eisen die de ISO 45001 norm stelt en welke andere auditorsbenaderingen moeten worden gekozen. De training is, in combinatie met uw andere lead auditor kwalificatie voldoende om uw competenties en kwalificaties voor dit schema (ISO 45001) aan te tonen. 

Leerdoelen 
De training richt zich met name op:

 • Inzicht van de norm, uit auditorsperspectief
 • Het voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van (invullen) audits
 • Tijdens de training zal de samenhang met andere normen ook aan de orde komen.
emptyBestemd voor
Deze training is bestemd voor mensen die al een 5-daagse lead auditor training hebben gevolgd in een ander schema, maar op zoek zijn naar een additionele kwalificatie.

Instroomniveau
Om deel te kunnen nemen aan deze verkorte training, ontvangen wij graag de volgende documenten bij uw aanmelding: 

1. Een kopie van uw IRCA-erkende Lead Auditor certificaat dat tussen nu en 10 jaar geleden* is behaald. 

Indien u al beschikt over een kopie van het certificaat, kunt u deze in het aanmeldformulier uploaden en als bijlage meesturen met de aanmelding. Zo niet, dan kunt u deze apart mailen naar rotterdamtraining@dnvgl.com.

* Als uw certificaat ouder is dan 10 jaar, maar u bent structureel blijven auditeren, kunt u ook deelnemen aan de training.

In-company 
Deze training wordt alleen als in-company training aangeboden en kan op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen we de inhoud en het programma verder aan uw wensen aanpassen. Voor een offerte kunt u contact opnemen met ons op T:010 - 2922706 of klik op onderstaande button en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.