DNVGL.NL

Transformatordag

Een jaarlijks terugkerende dag over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transformatoren.

Neem contact op:

Irene Heunks Irene Heunks
Manager Energy Academy
DELEN:
PRINTEN:
Transformatordag

Training Information

  • Duur:

    1 dag

  • Taal:

    Nederlands

Planning cursussen

Datum
Locatie
Taal
Prijs
Aanmelding
Datum
21 september 2017
Locatie
Fletcher Hotel, Doorwerth
Taal
Nederlands
Prijs
EUR 385
Aanmelding
meld u aan

De Transformatordag is een jaarlijks terugkerende dag, georganiseerd door DNV GL & CenTram, waarbij medewerkers vanuit de industrie en vanuit de energieproductie-, transmissie- en distributiesector uit Nederland en België aanwezig zijn om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transformatoren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Op 21 september jl. heeft de Transformatordag plaatsgevonden bij Fletcher Hotel te Doorwerth. Tijdens deze dag zijn een aantal onderwerpen op het gebied van Transformatoren aan de orde gesteld. Voor een impressie van de Transformatordag 2016, klik hier.
   
De Transformatordag staat opnieuw gepland op 21 september 2017. Voor registratie verwijs ik u graag naar het registratieformulier. 

Onderwerpen:
De onderwerpen voor 2017 zijn nog niet bekend. Houdt onze website in de gaten voor de meest recente informatie of neem contact met ons op. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht.

Doelgroep:
Medewerkers van industrieën, energieproductie- en energiedistributie-bedrijven; o.a. planners, ontwerpers, bedrijfsvoerders en onderhoudstechnici. Het gewenste opleidingsniveau is MBO of hoger. Belangrijk is dat men enige affiniteit heeft met transformatoren.