DNVGL.NL

Transformatordag 2018

Een jaarlijks terugkerende dag over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transformatoren.

Neem contact op:

Irene Heunks Irene Heunks
Manager Energy Academy
DELEN:
PRINTEN:
Transformatordag

Training Information

  • Duur:

    1 dag

  • Taal:

    Nederlands

Planning cursussen

Datum
Locatie
Taal
Prijs
Aanmelding
Datum
Transformatordag 20 september 2018
Locatie
Fletcher Hotel, Doorwerth
Taal
Nederlands
Prijs
EUR 385
Aanmelding
meld u aan
Datum
Marktplaats Transformatordag 20 september 2018
Locatie
Fletcher Hotel, Doorwerth
Taal
Nederlands
Prijs
EUR 650
Aanmelding
meld u aan

De Transformatordag is een jaarlijks terugkerende dag, georganiseerd door DNV GL & CenTram, waarbij medewerkers vanuit de industrie en vanuit de energieproductie-, transmissie- en distributiesector uit Nederland en België aanwezig zijn om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transformatoren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.
    
Op 20 september 2018 zal de 22e editie van de Transformatordag plaatsvinden bij Fletcher Hotel Doorwerth. Tijdens deze dag zullen verschillende onderwerpen op het gebied van Transformatoren aan de orde komen, waarbij we speciale aandacht besteden aan innovatie, best practices en nieuwe inzichten, ontwikkelingen en toepassingen. Voor een impressie van de Transformatordag 2017, klik hier.

Programma:

Het programma en de onderwerpen voor 2018 zijn op dit moment nog niet bekend, maar we beloven u weer een interessante dag! De komende maanden zal de invulling van de Transformatordag verder worden uitgewerkt. Houdt onze website in de gaten voor de meest recente informatie of neem contact met ons op. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht.

Martkplaats:

Wij organiseren dit jaar een Marktplaats waar bedrijven hun laatste ontwikkelingen en trends kunnen presenteren op het gebied van transformatoren. Aanmelden voor deze Marktplaats kan via het Marktplaats Registratieformulier. Tevens verwijzen wij naar de informatie en voorwaarden zoals vermeld in het document Informatie Marktplaats Transformatordag 2018.

Medewerkers die op de Marktplaats aanwezig zijn worden gezien als deelnemer aan de Transformatordag en worden verzocht zich separaat via het Registratieformulier Transformatordag 2018 aan te melden.

Doelgroep:

Medewerkers van industrieën, energieproductie- en energiedistributie-bedrijven; o.a. planners, ontwerpers, bedrijfsvoerders en onderhoudstechnici. Het gewenste opleidingsniveau is MBO of hoger. Belangrijk is dat men enige affiniteit heeft met transformatoren.