Inhoud
Vergroot uw kennis van de BRC Food norm en laat uw voedselveiligheidssysteem verder doorgroeien. Tijdens deze training leert u op een interactieve wijze de eisen van de BRC Food norm kennen. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar de dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de huidige BRC food norm versie 7
LeerdoelLeerdoel
Het begrijpen van de eisen uit de nieuwe BRC Food norm versie 8 en daarbij de vertaalslag kunnen maken naar een (eigen) bedrijfssituatie.
Bestemd voor
Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen en het voedselveiligheidssysteem.
InstroomniveauInstroomniveau
Voor deze training is minimaal kennis van de HACCP-systematiek vereist.
IncompanyIncompany
Alle trainingen die DNV GL verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen we de inhoud en het programma verder aan uw wensen aanpassen. Voor het aanvragen van een offerte klikt u op onderstaande button "Offerte aanvragen" of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.
Covid-19 informatie
Als u klachten heeft die kunnen duiden op Covid-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts) is het niet toegestaan om deel te nemen aan de training. In dit geval vragen wij u contact op te nemen met afdeling Training Support via rotterdamtraining@dnvgl.com. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing zodat u op een later moment alsnog de training kunt volgen.
Ontwikkelt u binnen twee weken na de training klachten en test u positief op Covid-19, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Wij kunnen de andere deelnemers dan op de hoogte stellen (zonder benoemen van uw naam) zodat zij passende maatregelen kunnen nemen.