DNVGL.NL

Proces- & Risicomanagement conform ISO 9001:2015

Deze training gaat in op alle veranderingen en aanpassingen die er zullen gaan optreden met betrekking tot de identificatie van risico’s die een gevaar vormen voor uw bedrijfsvoering.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Wilt u zich inschrijven voor deze training?

Inschrijven
Classroom

Training Information

 • Duur:

  2 dagen

 • Prijs:

  € 1095 p.p. excl. btw

Trainingsdata

Startdatum
Einddatum
Prijs (excl. btw)
Locatie
Inschrijven
Startdatum
13/08/2018
Einddatum
14/08/2018
Prijs (excl. btw)
€1095 (ZOMERACTIE -25% korting)
Locatie
Oisterwijk
Inschrijven
Inschrijven

Deze training gaat in op alle veranderingen en aanpassingen die er zullen gaan optreden met betrekking tot de identificatie van risico’s die een gevaar vormen voor uw bedrijfsvoering.


Leerdoelen

 • Het Begrijpen van het begrip “Context van de organisatie”. Wat is de positie van uw organisatie: maatschappelijk maar ook t.o.v. eventuele concurrenten;
 • Wat zijn “Belanghebbende partijen”, hoe kunnen ze uw bedrijfsvoering beïnvloeden en wat is de impact hiervan op uw managementsysteem;
 • Hoe kunnen overheids beslissingen invloed uitoefenen op uw bedrijfsvoering en hoe reageert u hier op;
 • Aan de hand van een DNV GL template brengt u voor een (gedeelte) van uw organisatie risico’s én kansen in kaart;
 • U leert dat risico’s die zijn vastgesteld moeten worden beheerst. Beheersmaatregelen hangen samen met de aard en het effect van het risico;
 • U leert hoe deze maatregelen moet inbedden in uw bedrijfsprocessen
 • U begrijpt het verschil tussen preventieve beheersmaatregelen en corrigerende beheersmaatregelen;
 • U leert hoe proces indicatoren kunnen worden opgesteld en kunnen worden afgestemd op de risicobeheersing die het moet bewerkstelligen.
U leert aan de hand van praktische oefeningen uw managementsysteem efficiënt en effectief aan te passen aan de nieuwe eisen van de ISO 9001:2015. De oefeningen worden uitgevoerd aan de hand van een door DNV GL ontwikkelde elektronische tool voor Stakeholder Management en Risico Beoordeling. Na voltooiing van de training gaat u naar huis met een al (gedeeltelijk) invulde methodiek die u direct kunt toepassen in uw vernieuwde managementsysteem. Het meenemen van een laptop raden we u daarom aan.

Bestemd voor
​Deze training is bestemd voor een ieder die betrokken is bij het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van een managementsysteem of bij het verbeteren van een ingevoerd managementsysteem.

Instroomniveau
​Enige kennis van de vernieuwde ISO 9001: 2015 verhoogt de effectiviteit van de training. 

Incompany
Alle trainingen die DNV GL verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen we de inhoud en het programma verder aan uw wensen aanpassen. Voor het aanvragen van een offerte klikt u op onderstaande button "Offerte aanvragen" of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.