DNVGL.NL

Kabeldag

Thema 2018: Ons kabelnet: bereid u voor op trendbreuken!

Neem contact op:

Irene Heunks Irene Heunks
Manager Energy Academy
DELEN:
PRINTEN:
Kabeldag 2018

Training Information

Informatie en registratie

Datum
Locatie
Taal
Prijs
Aanmelden
Datum
Kabeldag - 29 november 2018
Locatie
Fletcher Hotel Doorwerth
Taal
Nederlands
Prijs
EUR 385
Aanmelden
meld u aan
Datum
Marktplaats - 29 november 2018
Locatie
Fletcher Hotel Doorwerth
Taal
Nederlands
Prijs
EUR 650
Aanmelden
meld u aan

De Kabeldag is een tweejaarlijks terugkerend event, georganiseerd door DNV GL. Naast kennisoverdracht presenteren bedrijven hun laatste ontwikkelingen en trends op de Marktplaats en kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen en netwerken. 

De Kabeldag 2018 staat gepland op 29 november 2018 met als thema: Ons kabelnet: bereid u voor op trendbreuken! 

Programma
Het programma voor 2018 is bekend, en het belooft weer een interessante dag te worden! Diverse sprekers uit de sector zullen over verschillende onderwerpen presenteren. De trendbreuk (de schoksgewijze, fundamentele verandering in het energietransitie proces) zal hierbij centraal staan en uitnodigen tot overleg, discussie, kritische behandeling en nader onderzoek. Daarnaast zullen wisselende deskundigen de gehouden presentaties in vier forumdiscussies 'vertalen' naar de huidige kabelproblematiek en daarover de discussie aansturen. 
Tenslotte krijgt ook de jongere generatie een prominente plaats op de Kabeldag. Young CIGRE zal aanwezig zijn en aan het eind van de dag hun visie geven op de vertaalslag naar concrete follow up in samenwerkingsverband met diverse partijen. 

Houd onze website in de gaten voor de meest recente informatie of neem contact met ons op. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht. 

Marktplaats
Ook in 2018 is er weer een Marktplaats waar bedrijven hun laatste ontwikkelingen en trends kunnen presenteren. Voor meer informatie over de Marktplaats en voor registratie, verwijzen wij u graag naar het document Informatie Marktplaats 2018 en het Registratieformulier Marktplaats Kabeldag 2018.

Doelgroep
De gehele Nederlandstalige energiewereld, zowel op technisch als economisch, financieel en strategisch niveau.

Terugblik Kabeldag 2016
De Kabeldag 2016 heeft plaatsgevonden op 24 november 2016 bij Fletcher Hotel Doorwerth met als thema: Kabelnetten voor groene energie.   

Voor een impressie van de Kabeldag 2016, het programma, de bio's van de sprekers en enkele foto's klik hier.