DNVGL.NL

Intensieve Training Auditvaardigheden Voedselveiligheidsmanagementsystemen

Deze training bestaat voor een groot deel uit oefeningen en rollenspellen. In de training worden audits bij een fictieve organisatie voorbereid, gepland, uitgevoerd en gerapporteerd in teamverband.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Wilt u zich inschrijven voor deze training?

Inschrijven
DELEN:
PRINTEN:
Food and beverage

Training Information

 • Duur:

  1 dag

 • Prijs:

  € 585 p.p. excl. BTW

 • When:
  Add to calendar 2017/10/20 09:00 2017/10/20 18:00 Intensieve Training Auditvaardigheden Voedselveiligheidsmanagementsystemen Deze training bestaat voor een groot deel uit oefeningen en rollenspellen. In de training worden audits bij een fictieve organisatie voorbereid, gepland, uitgevoerd en gerapporteerd in teamverband.
  https://www.dnvgl.nl/training/intensieve-training-auditvaardigheden-voedselveiligheidsmanagementsystemen-31995
  This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
  Postillion Deventer false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Trainingsdata

Datum
Prijs
Locatie
Inschrijven
Datum
20/10/2017
Prijs
€ 585
Locatie
Deventer
Inschrijven
Inschrijven

Inhoud
Deze training bestaat voor een groot deel uit oefeningen en rollenspellen. In de training worden audits bij een fictieve organisatie voorbereid, gepland, uitgevoerd en gerapporteerd in teamverband. Deze fictieve organisatie heeft een gedocumenteerd voedselveiligheidssysteem, procedures, werkinstructies en registraties ter beschikking.

Hierdoor kunt u zich bekwamen in het uitvoeren van audit-interviews, maar ook in het dossieronderzoek en het verzamelen van informatie uit diverse bestanden. In onze training worden onder andere de gevaren-/risico analyse, CCP bewaking en meetmiddelenbeheer, beheersing van documenten en registraties, registraties van afwijkingen, corrigerende/preventieve maatregelen, opvolging van interne auditresultaten en klantenklachten door u geauditeerd.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Oefening kwalitatieve auditvragenlijst opstellen
 • Oefening auditplan opstellen met een juiste rolverdeling binnen het auditteam
 • Rollenspel audit-uitvoering. U wordt intensief getraind in interviewtechnieken
 • Valkuilen die de samenwerking tussen auditoren en geauditeerden verstoren
 • Het beoordelen van het voedselveiligheidssysteem in samenhang met de bedrijfsprocessen, bedrijfsrisico's en kritische punten
 • Kritische succesfactoren voor een goede auditrapportage
 • Het voeren van een geslaagde eindbespreking tussen auditor en geauditeerden en het management
Leerdoel
Na deze training heeft u de kennis om zelfstandig voedselveiligheid audits voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren.

emptyBestemd voor
Deze training is bestemd voor: (aankomende) interne auditors en ook voor overige betrokkenen bij het ontwikkelen of invoeren of verbeteren van voedselveiligheidssystemen zoals kwaliteitsfunctionarissen en leidinggevenden.

Instroomniveau
Algemene kennis van de generieke HACCP eisen (certificatieschema’s HACCP/ISO22000/FSSC 22000/ BRC Food/IFS Food of bedrijfsspecifieke hygiëne codes) met betrekking tot de beheersing van documenten- en registraties, interne audit, afwijkingen, corrigerende en preventieve maatregelen. Kennis van de basisprincipes van auditeren.

Incompany 
Alle trainingen die DNV GL verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen we de inhoud en het programma verder aan uw wensen aanpassen. Voor het aanvragen van een offerte klikt u op onderstaande button "Offerte aanvragen" of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.