DNVGL.NL

IEC 61850 training

Deze tweedaagse training geeft uitleg over de mogelijkheden, voordelen en ontwikkelingen van IEC 61850 en de toepassing in onderstations.

Neem contact op:

Irene Heunks Irene Heunks
Manager Energy Academy
IEC 61850

Training Information

  • Duur:

    2 dagen

Planning cursussen

Datum
Locatie
Taal
Prijs
Aanmelding
Datum
4 & 5 november, 2019
Locatie
Arnhem
Taal
Nederlands of Engels (afhankelijk van de groepssamenstelling); cursusmateriaal in het Engels
Prijs
EUR 1500
Aanmelding
meld u aan
IEC 61850 is de internationale standaard die momenteel wordt gebruikt voor gegevenscommunicatie in en modellering van elektrische onderstations. IEC 61850 is ontwikkeld voor het efficiënt en betrouwbaar versturen van informatiegegevens en commando's in een onderstation over een highspeed-netwerk. De cursus is bedoeld voor fabrikanten en energiebedrijven.

Voor meer informatie over deze tweedaagse training en voor registratie verwijzen wij u graag naar de brochure voor manufacturers of utilities en het registratieformulier.

Op verzoek kan DNV GL's Energy Academy ook een in-house training verzorgen in het Nederlands, Engels of Spaans (inhoud, locatie en duur kunnen op de wens van de klant worden aangepast). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onderwerpen:

  • Introductie in IEC 61850
  • Automatisering van onderstations
  • Communicatieservices
  • Achtergrond, mogelijkheden en voordelen
  • Nieuwe ontwikkelingen

Doelgroep:

Energiebedrijven: managers, consultants en technische adviseurs die verantwoordelijk zijn voor besluitvorming, langetermijnstrategie, asset-management en kostenbesparingen in verband met de automatisering van onderstations.

Fabrikanten: ontwikkelaars, consultants en engineers die actuele kennis van IEC 61850 nodig hebben.