DNVGL.NL

Conversietraining Auditor/Lead Auditor Arbomanagementsysteem ISO 45001 (3 dgn)

Deze training is met name gericht op mensen die al een 5-daagse lead auditor training hebben gevolgd in een ander schema, maar op zoek zijn naar een additionele kwalificatie.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Wilt u zich inschrijven voor deze training?

Inschrijven
DELEN:
PRINTEN:
Health and safety

Training Information

  • Duur:

    3 dagen

  • Prijs:

    € 1495 p.p. excl. BTW

Trainingsdata

Startdatum
Einddatum
Duur
Prijs (excl. btw)
Locatie
Inschrijven
Startdatum
Deze training staat niet ingepland voor 2018! Voor meer informatie of interesse, neem contact met ons op via 010 29 22 706.
Deze training gaat minder specifiek in op achtergronden van managementsystemen en auditeren, maar richt zich op de aanvullende eisen die de OHSAS 18001-norm stelt en welke andere auditorsbenaderingen moeten worden gekozen. De training is, in combinatie met uw andere lead auditor kwalificatie voldoende om uw competenties en kwalificaties voor dit schema (OHSAS 18001) aan te tonen. 
Leerdoelen 
De training richt zich met name op:
  • Inzicht van de norm, uit auditorsperspectief
  • Het voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van (invullen) audits
  • Tijdens de training zal de samenhang met andere normen ook aan de orde komen.
emptyBestemd voor
Deze training is bestemd voor mensen die al een 5-daagse lead auditor training hebben gevolgd in een ander schema, maar op zoek zijn naar een additionele kwalificatie.

Instroomniveau
Om u in te kunnen schrijven voor deze verkorte training, ontvangen wij graag de volgende documenten bij uw aanmelding: 

1. Een kopie van uw IRCA-erkende Lead Auditor certificaat dat tussen nu en 10 jaar geleden* is behaald. 

Indien u al beschikt over een kopie van het certificaat, kunt u deze in het aanmeldformulier uploaden en als bijlage meesturen met de aanmelding. Zo niet, dan kunt u deze apart mailen naar rotterdamtraining@dnvgl.com.

* Als uw certificaat ouder is dan 10 jaar, maar u bent structureel blijven auditeren, kunt u ook deelnemen aan de training.

In-company 
Alle trainingen die DNV GL verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen we de inhoud en het programma verder aan uw wensen aanpassen. Voor het aanvragen van een offerte klikt u op onderstaande button "Offerte aanvragen" of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.