DNVGL.NL

UTZ certificering

Doctor holding hands with patient

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

UTZ Certified is een wereldwijd certificeringprogramma. Duurzame koffie, thee en chocola door UTZ Certified.

'UTZ Certified' certificering via DNV GL

DNV GL heeft een aanvraag lopen om een 'UTZ certified approved Certification Body' te worden en hoopt in de nabije toekomst UTZ audits te mogen uitvoeren.

Wat is UTZ Certified – UTZ certificering?

UTZ Certified is een keurmerk voor duurzame landbouw wat leidt tot duurzame producten. Het keurmerk is door Ahold en een koffieproducent in Guatemala gestart. UTZ Certified is ondergebracht in een stichting. Deze stichting heeft als doel duurzame landbouw tot de norm te maken door een wereldwijde certificeringstandaard te implementeren en traceringsservices aan te bieden voor professionele, sociale en milieuvriendelijke productie en product sourcing.

Offerte aanvragen? -216x36

UTZ Certified certificeringprogramma

UTZ Certified is een wereldwijd certificeringprogramma. Door gecertificeerde koffie, thee en chocola in te kopen weet u precies waar deze vandaan komt. UTZ Certified gecertificeerde producten zijn via een nummer door de gehele keten te herleiden.UTZ Certified gecertificeerde boeren verbouwen hun producten met zorg en aandacht voor mens en milieu.


Certificeren volgens UTZ Certified

Er is voor UTZ Certified-boeren een Code of Conduct opgesteld. Dit is een document waarin alle regels staan beschreven waaraan boeren zich moeten houden om een UTZ Certified-certificaat te krijgen. In het certificeringsschema wordt op verschillende gebieden getoetst, bijvoorbeeld op traceerbaarheid, milieu en goed gebruik van het UTZ-logo. De gehele keten moet kunnen laten zien dat ze UTZ gecertificeerde producten scheiden van de andere producten. UTZ Certified kunnen we goed combineren met audits zoals de BRC, IFS, ISO 9001 en FSSC 22000.


Meer informatie over UTZ certificering

Wilt u meer informatie over UTZ Certificering? Bel ons gerust via 010 2922 700 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: