DNVGL.NL

Leveranciersaudits

leverancieraudits

DNV GL's leveranciersaudits en second-party audits verlenen u toegang tot een wereldwijd netwerk van specialisten en ervaren auditoren en inspecteurs.

Wereldwijde markten gaan gepaard met een wereldwijd ecosysteem en een voedselketen waarin elke schakel zorgvuldig moet worden gemanaged. Van primaire productie tot fabricage, verpakking, logistiek en distributie, inclusief supplychain management en traceerbaarheid, met aandacht voor bedrijfs- en productverantwoordelijkheid.

De voedselveiligheid en duurzaamheid kunnen worden gegarandeerd door een systematische aanpak en een goed beheerde en transparante toeleveringsketen. Wij zijn wereldwijd aanwezig om u te ondersteunen bij het waarborgen van ieder onderdeel van uw voedselecosysteem met ons aanbod van diensten op het gebied van certificering, verificatie, assessment en training.

Onze leveranciersaudits en second-party audits verlenen u toegang tot een wereldwijd netwerk van specialisten en ervaren auditoren en inspecteurs. Ze werken samen om u een objectief verslag over uw leveranciers of uw volledige toeleveringsketen te bieden.

Onze diensten op het gebied van leveranciersaudits en second-party audits omvatten:

 • Ondersteuning bij het ontwikkelen van uw eigen auditnormen, -protocollen en -criteria. 
 • Wereldwijde uitvoering van audits op locatie volgens uw auditnormen, -protocollen en -criteria. 
 • Professionele planning en uitvoering van audits. Individuele, constructieve feedback aan het einde van het auditproces. 
 • Snelle en betrouwbare rapportage van de auditresultaten.

Met DNV GL kunt u rekenen op een betrouwbare partner om ervoor te zorgen dat aan uw normen wordt voldaan.

Voorbeelden van leveranciersaudits 

Benieuwd welke audits wij uit kunnen voeren op het gebied van supply chain management? Bekijk hier de voorbeelden van de verschillende leveranciersaudits .

Waarom DNV GL?

 • Wereldwijde dienstverlener in kwaliteitsborging: certificatie-audits, assessments, audits van de toeleveringsketen, maatschappelijke/ethische audits en opleidingen.
 • DNV GL beschikt over lokaal gekwalificeerde auditoren en daardoor over kennis van de plaatselijke arbeidswetten en -richtlijnen.
 • Prestaties waarborgen: zorgen voor duurzame prestaties en het vertrouwen van de stakeholders in de volledige toeleveringsketen.
 • Next Generation Risk Based Certification: onze unieke auditmethodiek, gericht op duurzame prestaties en het beperken van uw risico’s.
 • Auditteams blijven een aantal jaren met uw organisatie verbonden.
 • Toegewijd aan innovatie: ontwikkeling van op maat gemaakte assessmentprogramma’s, eAdvantage (beveiligd klantenportaal waar u 24/7 al uw auditgegevens kunt raadplegen) en Lumina (benchmarkingtool om de algehele prestaties van uw managementsysteem te meten).
 • Focus op food & beverage, retail en gezondheidszorg.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: