DNVGL.NL

ISO 9001 contractcatering certificering

Bread shelf

Het Certificatieschema Contractcatering is opgesteld om de ISO 9001 norm te kunnen hanteren in de contractcateringbranche. Het schema vertaalt de norm naar de praktijk van de contractcatering.

Waarom DNV GL voor ISO 9001 contractcatering?

DNV GL is door Stichting Cercat bevoegd bevonden om op basis van het Certificatieschema Contractcatering te auditen.

Certificerende instellingen moeten aan strenge eisen voldoen, zo dienen zij geaccrediteerd te zijn volgens ISO 17021 met in de scope het activiteitengebied. Tevens dienen zij te beschikken over een relevante accreditatie en zijn er eisen omtrent de competenties van de auditoren. DNV GL garandeert een audit van een kwalitatief hoog niveau, mede door onze ruime ervaring in de voedselbranche. Onze auditoren staan bekend om hun branchespecifieke kennis en pragmatische aanpak.

Offerte aanvragen ISO 9001 Contractcatering?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor ISO 9001 Contractcatering.

ISO 9001 contractcatering

Alle bedrijven die lid zijn van de Veneca zijn verplicht gecertificeerd te zijn volgens de Stichting Cercat (Certificatie Contractcatering). Dit is een ISO certificering op basis van de norm 9001. De Stichting Cercat stelt inhoudelijke procedures en specificaties op, die afgestemd zijn op contractcateringactiviteiten. Dit doen zij via:

  • bekrachtiging van procedures en specificaties 
  • acceptatie van Raad voor Accreditatie (RvA) 
  • periodieke aanpassing indien nodig of wenselijk 
  • bevordering van verdere ontwikkeling 
  • uitvoering van wettelijke eisen

Ontwikkelingen

In juli heeft de Raad van Accreditatie een aantal processen in de contractcatering geaccrediteerd. Hierdoor is duurzaamheid nu controleer- en meetbaar.

De acceptatie van de RvA betreft de modules B en C van het in 2009 geaccepteerde Certificatieschema Contractcatering, van de Stichting Cercat. Dit is gebaseerd op ISO 9001 met een verbijzondering op de branche.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 010-2922700 of via certificatie@dnvgl.com. Een vrijblijvende offerte kunt u ook online aanvragen 

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: