DNVGL.NL

Certificatieregeling Werkplekbeveiliging en Persooneelsteller - RailAlert

TAPA FSR 1134x300

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

DNV GL is als certificerende instelling door RailAlert gecontracteerd om audits uit te mogen voeren volgens de certificatieregeling Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Wat is Certificatieregeling Werkplekbeveiliging?

Om deze erkenning te behalen, is het van belang dat organisaties ook gecertificeerd zijn volgens ISO 9001 en VCA. Of OHSAS 18001 gecertificeerd zijn (zie certificatieschema Werlplekbeveiliging onderdeel 0.4).

Wat is Certificatieregeling Personeelsteller 

Om deze erkenning te behalen, is het van belang dat personeelstellers ook gecertificeerd zijn volgens ISO 9001 (zie certificatieschema Personeelsteller onderdeel 0.4). 

Certificatieschema sinds 1 juli 2019 vernieuwd

Benieuwd welke eisen het certificatieschema bevat? Kijkt u dan op de website van RailAlert. Het volledige certificatieschema Werkplekbeveiliging en het certificatieschema Personeelsteller zijn online kosteloos te downloaden. Sinds 1 juli 2019 is het certificatieschema PS en WPB vernieuwd in versie 3.8. Klik hier om de certificeringsregeling direct via stichting RailAlert in te zien.

Offerte certificatietraject 

Onze offertes geven u een helder beeld van onze werkwijze en u de investering die nodig is voor een certificatietraject. Een offerte vraagt u online gemakkelijk op via het online offerte aanvraagformulier of per e-mail via certificatie@dnvgl.com. Uiteraard kunt u ook telefonisch een offerte opvragen via 010 2922 700. Vraag hier direct online een offerte op.

Offerte aanvragen? -216x36

Gecombineerde audits 

Organisaties die nog niet in bezit zijn van de benodigde certificeringen, kunnen dit ook gecombineerd laten uitvoeren met de certificatiegeling Werplekbeveiliging of Personeelsteller. Gecombineerde certificatie biedt u de mogelijkheid om uw managementsysteem in één keer tegen deze standaarden te laten certificeren. Daarmee bespaart u tijd, geld en energie. Tegelijkertijd vergroot gecombineerde certificatie de effectiviteit van uw managementsysteem. U doet uw voordeel met kosteneffectieve audits en toegevoegde waarde.

Wist u dat DNV GL..

De audit voor werkplekbeveiliging uitstekend kan combineren met uw huidige of toekomstige ISO 9001, VCA (of ISO 45001) of VCU audits; uw huidige ISO 9001, VCA of VCU certificaten kan overnemen zodat we gecombineerde audits op kwaliteit en veiligheid bij u kunnen uitvoeren; bekend staat om haar pragmatische aanpak tijdens het uitvoeren van audits; binnen de railinfra sector ruime ervaring heeft met kwaliteits- en veiligheidsaudits.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: