DNVGL.NL

Blik op Werk Keurmerk

Het Blik op Werk Keurmerk zorgt ervoor dat u als organisatie een basisgarantie voor kwaliteit kunt aanbieden aan uw cliënten en belanghebbende partijen. Maakt u uw kwaliteit al aantoonbaar met het Blik op Werk Keurmerk?

Certifcering volgens het Blik op Werk Keurmerk

DNV GL heeft een scherpe blik op de arbo-, interventie-, en reïntegratiemarkt. Wij hebben jarenlange ervaring met het certificeren van arbodiensten en met het BOREA Keurmerk, nu een onderdeel van het Blik op Werk Keurmerk. Veel organisaties zijn u voorgegaan en hebben voor DNV GL gekozen als certificatiepartner. 

Hoe behaalt u het Blik op Werk Keurmerk?

Om te starten is aanmelding bij de Stichting Blik op Werk essentieel. Vervolgens vinden er audits plaats, uw organisatie wordt door een auditor beoordeeld. Deze beoordeling overhandigen wij aan de Stichting Blik op Werk, de stichting die de eindverantwoording over het Blik op Werk Keurmerk heeft. Om het kwaliteitsniveau op peil te houden gebeurt deze controle jaarlijks, via een cyclus van 4 jaar.

Waarom kiest u voor DNV GL?

 • 35% van de Blik op Werk gecertificeerden koos DNV GL als certificatie partner
 • Onze audit ervaring bij ruim 60 prominente keurmerkhouders
 • Een team van negen gekwalificeerde Blik op Werk auditoren
 • Een erkenning als preferred supplier voor NOLOC aanbieders 

DNV GL als preferred partner van NOLOC

Noloc is de beroepsvereniging voor ruim 1800 professionals werkzaam op het gebied van loopbaanadvisering, outplacement, beroepskeuzeadvies reïntegratie en carrièrecoaching. Organisaties die het Blik op Werk Keurmerk hebben, laten zien dat zij in staat zijn om risico's te beheersen.

Wilt u verder met het Blik op Werk Keurmerk

  Neem contact op:

  Heeft u vragen?

  Heeft u vragen?

  Bel ons gerust: 010 - 2922700.

  Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Offerte aanvragen

  Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: