DNV GL - Energy

Wij leveren onafhankelijke inzichten op basis van feiten en data
About DNV GL - Energy

Elke dag helpen onze 2300 energiedeskundigen wereldwijd de energietransitie te versnellen. Samen bieden we onafhankelijk advies en expertise op het gebied van wind en zon, transmissie- en distributienetwerken en energie-opslag tot elektrisch vervoer.

We werken samen met enkele van 's werelds meest innovatieve organisaties voor elektriciteit en duurzame energie, overheden, banken, investeerders en brancheorganisaties, evenals grote industriële gebruikers van energie die zowel wereldwijde als lokale energie-uitdagingen aangaan.

Ons werk overschrijdt grenzen, industrieën, technologieën en disciplines, van testen, inspectie en certificering tot advies, data-analyse en energiebeheer.

Het is deze samengebrachte energie-intelligentie die helpt om impact te creëren voor een veiligere, slimmere en groenere energietoekomst voor iedereen.

DNVGL - Energy facts 2019 750x330pxl

Ons uiteindelijke doel is om overheden, energieleveranciers en andere belanghebbenden te helpen de groeiende vraag naar energie te beheren, waarbij er een evenwicht is in kosten, betrouwbaarheid en milieu... het zogenaamde energietrilemma.”
Ditlev Engel,
  • CEO
  • DNV GL - Energy

Leer meer

Ontmoet onze leiders en experts en weet waar we zijn en wat we doen.

Maak kennis met ons directieteam [Engels]

Maak kennis met onze experts [Engels]

Onze kantoren [Engels]

Werken bij DNV GL [Engels]

Onze diensten

Lees de verhalen van onze klanten [Engels]

Bekijk onze publicaties

Cursussen

Wat kan ons team voor u betekenen?

Neem contact met ons op