Other sectors

GEZOCHT: Schema manager persoonscertificatie Elektrotechniek (freelance)

vacature dnv gl sales officer

DNV GL is op korte termijn op zoek naar een parttime schema manager voor het certificatieschema voor elektrotechnici (Stipel) voor ongeveer 8 uur per week. Vanwege de verwachte toename in werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een extra schema manager. In deze rol zal jij nauw samenwerken met onze schema manager voor elektrotechnici en hem ondersteunen in taken rondom het certificatieschema.

DNV GL Careers
Level of education

Wat ga je doen?

Samen met de huidige schema manager ben je verantwoordelijk dat alle zaken rondom het certificatieschema soepel verlopen. In deze parttime functie ga je je als schema manager eerst richten op het opvolgen van bevindingen uit de interne en externe audits. 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en zelfstandige parttime collega die op freelance basis het certificatieschema Elektrotechniek wil coördineren. We verwachten dat dit per week gemiddeld circa 8 uur van je tijd kost. Deze uren mag je uiteraard vrij indelen. 

Herken je je in de onderstaande punten? 

  • Goede skills op het gebied van projectmanagement.
  • Kennis van elektrotechniek.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • Proactief & resultaatgericht.

Enthousiast? 

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast? Of wil je meer weten over deze vacature? Wij maken graag kennis met je! Neem contact op met David Scheele (manager persoonscertificatie) via 06-10195670. Direct reageren en je CV sturen kan natuurlijk ook. Stuur een e-mail naar david.scheele@dnvgl.com.