DNVGL.NL

VMT Food Safety Event

Op 29 november komen ruim 150 kwaliteitsfunctionarissen binnen de food bijeen voor het jaarlijkse VMT Food Safety Event.

Neem contact op:

DNV GL --  Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Aanmelden voor dit event?

Inschrijven
VMT Food Safety Event

Event Information

Wordt de veiligheid van voedingsmiddelen in Nederland voldoende geborgd? En welke verbeteringen zijn er mogelijk? Deze vragen staan centraal tijdens het Food Safety Event op 29 november in de Flint (Amersfoort). Op deze dag verwelkomen we onder andere de sprekers Winnie Sorgdrager (ex-minister en voorzitter Commissie Fipronilonderzoek), Gonda Laporte (NVWA) en Geert de Rooij (FNLI). Zowel ’s ochtends als ‘s middags wordt via het plenaire programma en verschillende parallel sessies dieper ingegaan op de praktijkvoorbeelden van de werkvloer. (Ook PAVO verzorgt in de middag een parallelsessie; Ethiek en Kwaliteitsmanagement.

Wat staat er op het programma van het VMT Food Safety Event?

  • Welke nieuwe inzichten en ervaringen spelen rondom de aanhoudende problemen met Listeria monocytogenes en wat betekent dit voor mij? 
  • Hoe bepaal ik als kwaliteitsmanager mijn (on)toelaatbare grenzen bij het nemen van beslissingen? 
  • Crisismanagement; hoe kan ik als kwaliteitsmanager daarin het best acteren?
  • Hoe moet ik de nieuwe BRC versie 8 intepreteren en implementeren? Arjo van den Berg van N&S vertelt u er alles over!

Bekijk het volledige programma van het VMT Food Safety Event hier. 

Inschrijven 

Het VMT Food Safety Event is de jaarlijkse bijeenkomst waar kwaliteitsmanagers elkaar ontmoeten en updates krijgen van actuele onderwerpen uit de dagelijkse praktijk. Praktisch, diepgang en het uitwisselen van meningen en ervaringen lopen als een rode draad door het programma. Een dag waar u absoluut bij moet zijn. Meld u daarom vandaag nog aan voor deze interessante dag.  

Met 50% korting naar het VMT Food Safety Event? 

Ook DNV GL is op 29 november aanwezig. Wij mogen onze relaties een korting aanbieden van 50% op de deelnamekosten. Hierdoor betaalt u €197,50 in plaats van €395,- voor uw toegangskaart.
Wilt u met korting naar het event? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar onze marketing afdeling, via MarCom@dnvgl.com.  


Tot 29 november in Amersfoort!