DNVGL.NL

VMT event - The future in food

Tijdens dit event krijgt u in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid en ondernemerschap in food.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Meer weten over het VMT Food event?

Meer informatie
DELEN:
PRINTEN:
Voedselveiligheid - DNV GL

Event Information

 • Plaats:

  Den Bosch

 • Datum:
  March 23, 2017
  Add to calendar 2017/03/23 14:07 2017/03/23 14:07 VMT event - The future in food Tijdens dit event krijgt u in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid en ondernemerschap in food.
  https://www.dnvgl.nl/events/vmt-event-the-future-in-food-84836
  This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
  false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Food Event: The Future in Food

Het Food Future Event van VMT geeft u in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid, en ondernemerschap in food. Nieuw dit jaar is dat de Jaarprijs Goede Voeding 2017 tijdens het Food Future Event wordt uitgereikt aan een voedingsmiddelenbedrijf dat aantoonbaar bijdraagt aan een gezonder voedingspatroon. Tijdens een plenair ochtendprogramma geven vier (internationale) sprekers uit industrie en retail hun visie op bovengenoemde thema's. Het middagprogramma zal bestaan uit vier parallelle sessies. 


Voor wie?

Deze bijeenkomst is bestemd voor elke vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie. Primair richt het Food Future Event zich op de directie van voedingsmiddelenbedrijven, kwaliteitsmanagement en overig management. Verder richt het event zich op productontwikkelaars en andere medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven.


Inschrijven? Ontvang 50% korting via DNV GL 

Bent u klant van DNV GL? Dan heeft u recht op 50% korting op het deelname bedrag! U betaalt €297,50 i.p.v. €595,-.

Schrijf u direct in via de website van VMT.