DNVGL.NL

Seminar voedselveiligheid en kwaliteit: 'Do you take risks?'

Op dinsdag 14 juni aanstaande vindt het Seminar Voedselveiligheid en Kwaliteit plaatst.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Meld u snel aan om gegarandeerd te zijn van deelname.

Gratis inschrijven
DELEN:
PRINTEN:

Event Information

  • Plaats:

    Breukelen

  • Locatie:

    Hotel Van der Valk

  • Datum:
    June 14, 2016
    Add to calendar 2016/06/14 12:00 2016/06/14 17:00 Seminar voedselveiligheid en kwaliteit: 'Do you take risks?' Op dinsdag 14 juni aanstaande vindt het Seminar Voedselveiligheid en Kwaliteit plaatst.
    https://www.dnvgl.nl/events/seminar-voedselveiligheid-en-kwaliteit-do-you-take-risks--65749
    This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
    Hotel Van der Valk false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349
  • Kosten:

    Gratis

De voor u geselecteerde onderwerpen zijn dit keer:

ENVIROMAP

Merieux NutriSciences, mevrouw Karine Courtais
The optimal management solution for your environmental monitoring plan.

Geautomatiseerde borging van grondstofgevaren

KTBA, mevrouw Meral Bouwman
De borging van grondstofgevaren, waar liggen de uitdagingen en hoe actueel is de
grondstofgevarenanalyse? Welke invloeden hebben de RASFF en Riskplaza en welke rol kan automatisering hierin spelen? Tijdens deze sessie wordt er antwoord gegeven op deze specifieke vragen.

Integraal risicomanagement

DNV GL, de heer René de Bruijn
Deze klantencase gaat over een internationale verwerker van aardappelzetmeel met productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden. De case beschrijft hoe de organisatie vanuit een zeer divers en versnipperd speelveld van verschillende managementsystemen de switch heeft gemaakt naar een vereenvoudigd en volledig geïntegreerd managementsysteem. Centraal in de presentatie staan onderwerpen als proces oriëntatie, integraal risicomanagement, implementatiemonitoring  en de focus op eindgebruikers.

Bugs fighting bugs

WFC, de heer Taco Wijtzes
Gebruik van competitieve flora in het kader van voedselveiligheid in de levensmiddelen industrie.

Programma

12.00 uurOntvangst met lunch
13.00 uurLezing: Merieux NutriSciences
13.45 uurLezing: KTBA
14.30 uurPauze
15.00 uurLezing: DNV GL
15.45 uurLezing: WFC
16.30 uurNetwerkmoment met hapje en drankje

Het seminar vindt plaats in Hotel Van der Valk te Breukelen aan de Stationsweg 91. Deze locatie ligt aan de A2 en is op loopafstand van het treinstation. Ook dit keer is het seminar geheel kosteloos en u kunt zich aanmelden tot uiterlijk 7 juni aanstaande. Houd er s.v.p. rekening mee dat wij een maximum aantal deelnemers kunnen ontvangen, dus meld u snel aan!

Kosteloos aanmelden

U kunt zich via de website van KTBA kosteloos aanmelden voor dit seminar. Schrijf u hier direct in.