DNVGL.NL

Seminar: Voedselkwaliteit en -Veiligheid

FSSC

Op donderdag 23 januari 2020 aanstaande vindt het Seminar “Voedselkwaliteit en -veiligheid” plaats. DNV GL is hier aanwezig om te spreken over de wijzigingen in de FSSC 22000. Bent u ook aanwezig?

Tijdens het programma wordt u op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en vindt er een dynamische uitwisseling plaats van ervaringen binnen de voedingsmiddelenindustrie. 

Het thema van deze editie luidt: “Tools voor de kwaliteitsmanager”.  

De voor u geselecteerde onderwerpen:

  • De wijzigingen in de FSSC 22000!        

Mevr. Dominique Timp en Annelies van Oosterom, DNV-GL

  • Praktijk demo Safety HUD

Mevr. Ouafae Akkouh,  Mérieux NutriSciences 

  • Lekker of niet lekker?  Dat is de vraag!

De heer Hans-Peter Voss , Mobiel Centre, sensorisch lab

  • Marketing & misleiding

De heer Marco Balhuizen, DVAN advocaten

Programma

12.00 uur             Ontvangst met lunch (buffet)

13.00 uur             Lezing: Merieux NutriSciences

13.45 uur             Lezing: Mobiel Centre

14.30 uur             Pauze

15.15 uur             DVAN

16.00 uur             DNV-GL

16.45 uur             Netwerkmogelijkheid met borrel

Het seminar vindt plaats in congrescentrum “De Reehorst”,  Bennekomseweg 24 te Ede.  Deze locatie is eenvoudig te bereiken via de A12/A30 en is op loopafstand van het treinstation Ede-Wageningen. Het seminar is geheel kosteloos en u kunt zich aanmelden tot uiterlijk 10 januari. Houd er s.v.p. rekening mee dat er een maximumaantal deelnemers bij dit seminar aanwezig kunnen zijn.  Meld u daarom snel aan via dit aanmeldformulier.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Annelies van Oosterom.

Email: annelies.van.oosterom@dnvgl.com

Tel.nr. 06-29008842

Wij zien u graag op 23 januari in Ede!

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Stuur email

Schrijf u nu gratis in!

Inschrijven

Plaats:

Ede

Congrescentrum “De Reehorst”

See map

Datum:

23 januari 2020

Toevoegen aan kalender 2020/01/23 12:00 2020/01/23 12:00 Seminar: Voedselkwaliteit en -Veiligheid Op donderdag 23 januari 2020 aanstaande vindt het Seminar “Voedselkwaliteit en -veiligheid” plaats. DNV GL is hier aanwezig om te spreken over de wijzigingen in de FSSC 22000. Bent u ook aanwezig?
https://www.dnvgl.nl/events/seminar-voedselkwaliteit-en-veiligheid-161925
This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
Congrescentrum “De Reehorst” false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Kosten:

Gratis

Tijdens het programma wordt u op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en vindt er een dynamische uitwisseling plaats van ervaringen binnen de voedingsmiddelenindustrie. 

Het thema van deze editie luidt: “Tools voor de kwaliteitsmanager”.  

De voor u geselecteerde onderwerpen:

  • De wijzigingen in de FSSC 22000!        

Mevr. Dominique Timp en Annelies van Oosterom, DNV-GL

  • Praktijk demo Safety HUD

Mevr. Ouafae Akkouh,  Mérieux NutriSciences 

  • Lekker of niet lekker?  Dat is de vraag!

De heer Hans-Peter Voss , Mobiel Centre, sensorisch lab

  • Marketing & misleiding

De heer Marco Balhuizen, DVAN advocaten

Programma

12.00 uur             Ontvangst met lunch (buffet)

13.00 uur             Lezing: Merieux NutriSciences

13.45 uur             Lezing: Mobiel Centre

14.30 uur             Pauze

15.15 uur             DVAN

16.00 uur             DNV-GL

16.45 uur             Netwerkmogelijkheid met borrel

Het seminar vindt plaats in congrescentrum “De Reehorst”,  Bennekomseweg 24 te Ede.  Deze locatie is eenvoudig te bereiken via de A12/A30 en is op loopafstand van het treinstation Ede-Wageningen. Het seminar is geheel kosteloos en u kunt zich aanmelden tot uiterlijk 10 januari. Houd er s.v.p. rekening mee dat er een maximumaantal deelnemers bij dit seminar aanwezig kunnen zijn.  Meld u daarom snel aan via dit aanmeldformulier.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Annelies van Oosterom.

Email: annelies.van.oosterom@dnvgl.com

Tel.nr. 06-29008842

Wij zien u graag op 23 januari in Ede!