DNVGL.NL

MVO Prestatieladder Event

Dit jaar vindt het event plaats op 15 juni met als thema: 'Verbinding'.

Neem contact op:

DNV GL --  Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Deelnemen aan het event?

Meer info & inschrijven
MVO - DNV GL

Event Information

  • Plaats:

    Veghel

  • Locatie:

    De Verspillingsfabriek

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar een MVO Prestatieladder evenement plaatsvinden.

Op donderdag 15 juni zal het MVO Prestatieladder event weer plaatsvinden. Dit jaar is het thema 'Verbinding'.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doe je niet alleen. Samen bereik je het beste resultaat. Je hebt anderen nodig om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Of je nu in de dienstverlenende sector actief bent of juist een afvalproduct maakt. 

Ben je al jaren bezig met MVO of start je net, deze dag biedt je de kans om een stap verder te komen. Zowel in het plenaire deel als in het workshopprogramma is er voor beide partijen een leuk aanbod. De groene dagvoorzitter Lars Sörensen verbindt sprekers en deelnemers.


Programma
10.00 uur Inloop 10.20 uur Opening door de dagvoorzitter Lars Sörensen 10.35 uur “Ideeën en trends in MVO” Folkert van der Molen van Sustainalize 11.00 uur “Van Steengroeve tot keukenblad” Niels van den Beucken van Arte 11.40 uur “Duurzaam in de verpakkingssector” Gé Moonen van Moonen Packaging 12.30 uur Lunch 13.30 uur 1e parallelsessie (workshops, echt aan de slag) 14.45 uur Pauze 15.15 uur 2e parallelsessie (wederom aan de slag met de MVO Prestatieladder) 16.30 uur “Verbinding” Bob Hutten van Hutten Catering  17.15 uur Borrel en afsluiting 

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma en de workshops, kijk dan hier

Bestemd voor
Organisaties die willen starten met het aantoonbaar maken van MVO binnen hun beleid, maar ook organisaties die al volgens de MVO Prestatieladder gecertificeerd zijn.
 

Aanmelding en kosten  

Schrijf je nu in voor dit evenement op www.mvoprestatieladder.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus ben er snel bij, vol is vol. De deelnamekosten zijn € 50,=, excl. BTW. 
Dit evenement wordt georganiseerd door de organisatie van de MVO Prestatieladder, de auditoren en met mensen uit de praktijk.
Voor vragen over het event kunt u contact opnemen via info@mvoprestatieladder.nl. Datum: Donderdag 15 juni 2017
Locatie:
 De verspillingsfabriek in Veghel
Adres:
 Huygensweg 10, 5466 AN Veghel