DNVGL.NL

MVO Prestatieladder event

Donderdag 26 mei 2016 vindt het eerste MVO Prestatieladder evenement plaats. Deze dag staat in het thema MVO Prestatieladder in de praktijk op de locatie van het Bavaria Brouwerij Café, Heuvel 5 in Lieshout.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Meer weten over het MVO event?

Meer informatie
DELEN:
PRINTEN:
MVO - DNV GL

Event Information

 • Plaats:

  Lieshout

 • Locatie:

  Bavaria Brouwerij

 • Datum:
  May 26, 2016
  Add to calendar 2016/05/26 09:00 2016/05/26 09:00 MVO Prestatieladder event Donderdag 26 mei 2016 vindt het eerste MVO Prestatieladder evenement plaats. Deze dag staat in het thema MVO Prestatieladder in de praktijk op de locatie van het Bavaria Brouwerij Café, Heuvel 5 in Lieshout.
  https://www.dnvgl.nl/events/mvo-prestatieladder-event-63894
  This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
  Bavaria Brouwerij false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349
 • Kosten:

  €50

Thema 2016: ‘MVO Prestatieladder in de praktijk’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een blijvend thema. De MVO Prestatieladder is een manier om MVO systematisch in uw bedrijfsvoering op te nemen en inzichtelijk te maken. Als u al gecertificeerd bent voor MVO Prestatieladder kunt u systematisch MVO resultaten behalen of verder ontwikkelen naar een hoger niveau. Wat is daar van de praktijk? Bent u nog niet gecertificeerd? Ook dan kunt u kennis maken met de MVO Prestatieladder in de praktijk. Zowel in het plenaire deel als in het workshopprogramma komt dit thema volop aan bod, laat u zich door de dagvoorzitter Rob van Tilburg (Royal Haskoning – DHV) een inspirerend Evenement voor zetten. 


Hét evenement van het jaar! 

Dit is het moment om informatie over de MVO Prestatieladder te ontvangen en u (verder) op weg te helpen met MVO-P en certificatie. Kom naar het evenement ‘MVO Prestatieladder in de Praktijk’ en ontmoet waardevolle (nieuwe) contacten. Laat u zich inspireren over MVO door Willem Lageweg (MVO Nederland) Karen Maas (Erasmus universiteit) en Jan-Reinier Swinkels (Bavaria) en schrijf u in voor enkele van de 5 praktische workshops.  Het comité van aanbeveling voor dit evenement zijn de leden van het Centraal College van Deskundigen MVO Prestatieladder vermeld op de website www.mvoprestatieladder.nl U kunt hen en vertegenwoordigers van de audit praktijk tijdens het Evenement ontmoeten in de verschillende workshops die worden gegeven in samenwerking met mensen uit de praktijk waaronder Henk-Jan Wegman van Ubbink BV, Marthijn Junggeburth van Bavaria BV, Onno Elzinga van A.Hak BV en Marieke Hoffmann van RH-DHV. 

 Programma 26 mei 2016 ‘MVO Prestatieladder in de praktijk’

 • 10.00 uur Inloop
 • 10.30 uur Opening door de dagvoorzitter Rob van Tilburg van Royal Haskoning-DHV
 • 10.45 uur Key Note Speaker, Willem Lageweg van MVO Nederland o.a. ontwikkelingen van MVO
 • 11.30 uur Key Note Speaker, dr. Karen Maas van de Erasmus Universiteit o.a. impact van MVO en motivaties voor MVO
 • 12.30 uur Lunch
 • 13.30 uur 1e parallelsessie (workshops, echt aan de slag!)
 • 14.45 uur Pauze
 • 15.15 uur 2e parallelsessie (wederom aan de slag met MVO-P)
 • 16.30 uur Closing Speaker, Jan-Renier Swinkels van Bavaria Lieshout
 • 17.15 uur Borrel en afsluiting


Na afloop: Inspirerende toegift MVO-P in de praktijk, diner op eigen kosten in het Brouwerij Café en een gratis rondleiding in de Bavaria Brouwerij. Vermeld uw intentie tot deelname aan diner en rondleiding op het inschrijfformulier. 


Keuze workshops

Dit zijn de workshops, maak uw top 3 keuze en vermeld dat op het inschrijfformulier. U kunt op deze middag aan maximaal 2 workshops deelnemen, een per parallelsessie.


 • Workshop 1: MVO-P ontwikkeling naar hoger niveau Hoe kom je van niveau 3 naar niveau 4 en hoe hou je niveau 4 vast? Deze sessie wordt gepresenteerd door niveau 4 bedrijven
 • Workshop 2: Uitvragen van stakeholders over MVO Welke stakeholders betrek ik bij het uitvoeren van stakeholdermanagement? Hoe geef ik invulling aan het uitvragen op MVO indicatoren?
 • Workshop 3: Circulaire economie en MVO-P Wat is circulaire economie en hoe kan ik dit toepassen? Principes en oplossingen uit de circulaire economie stimuleren de innovatie in uw bedrijf en dragen bij aan het MVO managementsysteem.
 • Workshop 4: Materialiteit, wat is belangrijk en MVO-P Hoe maak je heldere keuzen in MVO beleid, hoe kom je tot een eigen systematiek en hoe ga je er mee aan de slag? Praktijk en theorie om te bepalen wat er toe doet in MVO in relatie tot uw bedrijfsactiviteit.
 • Workshop 5: Transparante verslaglegging en MVO-P Het vinden van balans tussen zakelijke en functionele openheid versus communiceren als doel op zich', de relatie tussen verslaglegging en de MVO Prestatieladder.

Inschrijven?

Deelname aan dit event kost €50 per persoon.  Inschrijven kan via deze link.