DNVGL.NL

Jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf

In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend ­kunnen ­veranderen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol?

Neem contact op:

Danique Koopman Danique Koopman
Marketing Officer

Meld u aan via DNV GL en ontvang €200 korting!

Aanmelden
DELEN:
PRINTEN:

Event Information

 • Plaats:

  Amersfoort

 • Locatie:

  De Rijtuigenloods

 • Datum:
  15 mei 2018
  Add to calendar 2018/05/15 10:30 2018/05/15 10:30 Jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend ­kunnen ­veranderen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol?
  https://www.dnvgl.nl/events/jaarcongres-kwaliteit-in-bedrijf-112646
  This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
  De Rijtuigenloods false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349
 • Kosten:

  €495 | Aanmelding via DNV GL €295!

In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend ­kunnen ­veranderen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol? 

Onze hele manier van werken en ­organiseren vraagt om een niet aflatende stroom aan ­innovaties, op steeds meer deelgebieden. Technologische maar bijvoorbeeld ook ­sociale ­ontwikkelingen vormen bedreigingen maar ­gelukkig ook kansen, maar die zult u wel moeten herkennen en kunnen benutten. Kom ook naar dit inspirerende congres, laat u verrassen door de antwoorden en leer van drie topsprekers en verschillende toonaangevende partijen wat deze ontwikkelingen voor u én uw ­organisatie betekenen… en hoe u hier concreet (!) op in kunt spelen. 

Programma

Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet van het programma. Er is gekozen voor een korter plenair programma, en meer kennissessies. Maar, in plaats van op voorhand de kennissessie te kiezen, kunt u dat nu op de dag zelf doen! 

Er is keuze uit verschillende workshops, product presentaties en masterclasses.  

Ook DNV GL verzorgt een workshop! Onze trainer, auditor en tegenwoordig column schrijver voor Kwaliteit in Bedrijf is deze dag aanwezig om een workshop te geven over de nieuw ISO-normen.  

In 30-minuten hands-on aan de slag met de nieuwe ISO 9001/ISO 14001. 


Aanmelden

Wanneer u zich aanmeldt via DNV GL krijgt u maar liefst €200 korting op uw deelname! Vul de code 'DNVGL18KIB' in en ontvang de korting direct!

Kijk op de website voor het gehele programma.