DNVGL.NL

Jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf

In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend ­kunnen ­veranderen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol?

Neem contact op:

Danique Koopman Danique Koopman
Marketing Officer

Meld u aan via DNV GL en ontvang €200 korting!

Aanmelden
DELEN:
PRINTEN:

Event Information

  • Plaats:

    Amersfoort

  • Locatie:

    De Rijtuigenloods

  • Kosten:

    €495 | Aanmelding via DNV GL €295!

In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend ­kunnen ­veranderen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol? 

Onze hele manier van werken en ­organiseren vraagt om een niet aflatende stroom aan ­innovaties, op steeds meer deelgebieden. Technologische maar bijvoorbeeld ook ­sociale ­ontwikkelingen vormen bedreigingen maar ­gelukkig ook kansen, maar die zult u wel moeten herkennen en kunnen benutten. Kom ook naar dit inspirerende congres, laat u verrassen door de antwoorden en leer van drie topsprekers en verschillende toonaangevende partijen wat deze ontwikkelingen voor u én uw ­organisatie betekenen… en hoe u hier concreet (!) op in kunt spelen. 

Programma

Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet van het programma. Er is gekozen voor een korter plenair programma, en meer kennissessies. Maar, in plaats van op voorhand de kennissessie te kiezen, kunt u dat nu op de dag zelf doen! 

Er is keuze uit verschillende workshops, product presentaties en masterclasses.  

Volg de kennissessie “Dus uw collega’s zijn niet verantwoordelijk voor kwaliteit?”

Tijdens het jaarcongres kunt u een 20 minuten durende inspiratie workshop volgen bij Matthijs Dierick. Matthijs is lead auditor, trainer én schrijver van de ISO-columns in Kwaliteit in Bedrijf. Wilt u ook onmisbare tips over hoe u als kwaliteitsmanager draagvlak vergroot binnen uw organisatie? Volg dan een van de sessies van Matthijs!

Heeft u de columns nog niet gelezen? Lees ze dan hier op onze website. 

Aanmelden

Wanneer u zich aanmeldt via DNV GL krijgt u maar liefst €200 korting op uw deelname! Vul de code 'DNVGL18KIB' in en ontvang de korting direct!

Kijk op de website voor het gehele programma.