De GFSI conferentie van dit jaar vindt virtueel plaats, van 23 - 25 maart met als thema Food Safety: Rethink, Reset, Recharge.
Met de nieuwe uitdagingen van de COVID 19 is de behoefte van de voedingsindustrie om te verbinden en samen te werken nog nooit zo groot geweest. De virtuele conferentie geeft deelnemers de kans om hun netwerk te versterken, kennis op te doen en zaken te doen terwijl u uw ecologische voetafdruk en reiskosten vermindert.
Volg de sessie van Luca Crisciotti, CEO van Supply Chain & Product Assurance bij DNV GL in een gesprek over hoe u bedrijfsgegevens kunt omzetten in producten die consumenten echt waarderen.
Deze sessie heet: Bridging the food safety gap: Turning corporate efforts into consumer confidence
We zullen de volgende onderwerpen bespreken:- Hoe kunnen bedrijfsgegevens worden gebruikt om voedselveiligheidsinspanningen te verbeteren en te delen
- Hoe kan betrouwbare productinformatie effectief met consumenten worden gedeeld?
- Voorbeelden van hoe organisaties deze communicatiekloof nu al overbruggen
Zorg dat u erbij bent op 23 maart van 16:15 –16:45.
Voor meer informatie en om uw virtuele plaats te reserveren, bekijk de GFSI's website.
We hopen u online te zien!