DNVGL.NL

DNV GL Adviseursdag 2016

Op 22 november vindt de jaarlijkse adviseursdag plaats voor externe adviseurs plaats in de Markthal in Rotterdam.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922700.

Schrijf u hier direct in!

Inschrijven
DELEN:
PRINTEN:
adviseursdag

Event Information

 • Plaats:

  Rotterdam

 • Datum:
  November 22, 2016
  Add to calendar 2016/11/22 12:30 2016/11/22 17:00 DNV GL Adviseursdag 2016 Op 22 november vindt de jaarlijkse adviseursdag plaats voor externe adviseurs plaats in de Markthal in Rotterdam.
  https://www.dnvgl.nl/events/dnv-gl-adviseursdag-2016-76912
  This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
  false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Op dinsdag 22 november vindt de jaarlijkse DNV GL adviseursdag weer plaats. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de DNV GL Adviseursdag te laten plaatsvinden onder de meest spectaculaire boog van Rotterdam: De Markthal.

Datum & tijd

Datum:   Dinsdag 22 november 2016
Tijd:       12:30 uur tot 17:00 uur
Locatie:  De Wereld van Smaak in de Markthal te Rotterdam

Vanaf 12:30 worden alle gasten ontvangen met een lunch en na afloop is er op het dakterras binnen in de markthal de gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken en na te praten. Vanaf het dakterras heeft u uitzicht over de meest unieke versmarkt ter wereld.

Voor wie?

De adviseursdag van DNV GL is bedoeld voor externe adviseurs, die organisaties adviseren op het gebied van managementsystemen en begeleiden in het traject naar certificering.

Wat kunt u verwachten?

In de evaluatie van de vorige Adviseursdag hebben we de deelnemers gevraagd welke onderwerpen ze graag terug willen zien tijdens deze editie. Het programma staat dit jaar daarom in het teken van 'De nieuwe ISO normen in de praktijk'. 

Onderwerpen:

 • Gabrielle Rijpma zal namens Ordina vertellen over hun ervaringen en uitdagingen bij de overstap naar de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Belangrijkste aspect is het delen van haar kennis over stakeholdersmanagement en de ervaringen bij het starten van een stakeholdersanalyse.
 • Danielle Meester zal namens SBMC i.s.m. Marieke Pauwels van Jacobs Douwe Egberts Professional een presentatie geven over 'Implementatie van risicomanagement in de praktijk volgens de nieuwe ISO 9001:2015 norm'. Alle ervaringen die ze hebben bij het implementeren risicomanagement en de nieuwe norm.
 • Geert-Jan Rens vertelt namens DNV GL over het veranderde procesmodel voor ISO gecertificeerde organisaties.
 • Het belang van kennismanagement en de mogelijke kansen voor ISO-gecertificeerde organisaties, zal worden besproken door Jan Kingma en Annelies Kleijsen van DNV GL.

Aanmelden

Deelname aan deze dag is geheel kosteloos voor adviseurs binnen de doelgroep. Wij raden het u aan om u tijdig in te schrijven vanwege de grote belangstelling elk jaar. Schrijf u hier direct in voor de DNV GL Adviseursdag.

Voor dit event werken wij met een no show policy.

empty