DNVGL.NL

Bijeenkomst stand van zaken Food-certificeringsnormen

Op 7 september organiseert Kleemans in de middag een bijeenkomst omtrent de laatste ontwikkelingen over certificering in de voedingsmiddelen industrie.

Het doel van deze bijeenkomst is de aanwezigen te informeren over de laatste stand van zaken en waar mogelijk tips mee te geven om er op een praktische wijze mee aan de slag te gaan.

Kees Houtman van DNV GL – Business Assurance zal hierbij ook aanwezig zijn als gastspreker.

Tijdens de bijeenkomst wordt de stand van zaken met betrekking tot de volgende onderwerpen besproken:

  • Versie 3 van BRC Storage and Distribution
  • Verwachtingen van de in 2018 verwachte nieuwe versies van BRC Food en IFS Food
  • De invloed van de Amerikaanse FSMA regels op Nederlandse organisaties
  • De gevolgen van de nieuwe versie van de FSSC-22000
  • De uitfasering van de HACCP-norm
Programma:
14.00 uur Ontvangst
14.15 uur Opening door Kleemans
14.30 uur Laatste ontwikkelingen normen BRC – IFS – HACCP – FSSC
15.30 uur Pauze
16.00 uur Invloed FSMA + algemene ontwikkelingen
17.00 uur Afsluiting
17.15 uur Borrelen met hapjes

Kosten € 75,- per deelnemer ex btw.
U kunt zich via de website van Kleemans inschrijven.

Food chain traceability

Neem contact op:

Arjen de Keizer
Arjen de Keizer

Marketing & Communications Manager

Stuur email

Direct inschrijven?

Klik hier

Plaats:

Bavel, Noord-Brabant

Het doel van deze bijeenkomst is de aanwezigen te informeren over de laatste stand van zaken en waar mogelijk tips mee te geven om er op een praktische wijze mee aan de slag te gaan.

Kees Houtman van DNV GL – Business Assurance zal hierbij ook aanwezig zijn als gastspreker.

Tijdens de bijeenkomst wordt de stand van zaken met betrekking tot de volgende onderwerpen besproken:

  • Versie 3 van BRC Storage and Distribution
  • Verwachtingen van de in 2018 verwachte nieuwe versies van BRC Food en IFS Food
  • De invloed van de Amerikaanse FSMA regels op Nederlandse organisaties
  • De gevolgen van de nieuwe versie van de FSSC-22000
  • De uitfasering van de HACCP-norm
Programma:
14.00 uur Ontvangst
14.15 uur Opening door Kleemans
14.30 uur Laatste ontwikkelingen normen BRC – IFS – HACCP – FSSC
15.30 uur Pauze
16.00 uur Invloed FSMA + algemene ontwikkelingen
17.00 uur Afsluiting
17.15 uur Borrelen met hapjes

Kosten € 75,- per deelnemer ex btw.
U kunt zich via de website van Kleemans inschrijven.

Food chain traceability