DNVGL.NL

Onze trainers

Onze trainingen worden verzorgd door expert-trainers met vele jaren hands-on werkervaring als consultant of auditor. Maak hieronder kennis met onze trainers van DNV GL.

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922706.
DELEN:
PRINTEN:

Training Information

Jacques van Unnik

Jacques van Unnik - trainer NL 

Ik ben sinds 1984 werkzaam bij DNV GL. Door een bewakingsproject in opdracht van Shell Oman ben ik in aanraking gekomen met het auditeren. Vanaf 1991 ben ik gaan auditeren, zowel nationaal als internationaal. Van 1992 tot en met 1995 ben ik verantwoordelijk geweest voor de systeemcertificatie-activiteiten in China. Eind 1995 ben ik gekwalificeerd als Auditor voor de automobielindustrie. Vanaf 2003 werk ik op de trainingsafdeling als Team Leader, trainer en ontwikkelaar van trainingsproducten voor DNV GL en externe klanten. Ik auditeer nog steeds ongeveer 35 dagen per jaar. De ervaring die ik de afgelopen jaren bij DNV GL heb opgedaan gebruik ik in mijn activiteiten als trainer zeker met betrekking tot praktijkvoorbeelden en - situaties.

Matthijs Dierick

Matthijs Dierick - trainer NL

Mijn naam is Matthijs Dierick en ik werk sinds 2001 bij DNV GL als auditor op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Tot 2007 heb ik full-time geauditeerd, met name in de chemische industrie, zware industrie, zakelijke dienstverlening en (wetenschappelijke) onderzoeksinstellingen. Momenteel bestaan mijn werkzaamheden voor 70% uit het geven van trainingen en 30% uit het uitvoeren van audits. Het nog steeds zelf uitvoeren van audits zie ik als een toegevoegde waarde voor de trainingen die wij geven. Immers we staan als trainers zo nog midden in de praktijk. Ik streef ernaar u op een ontspannen en enthousiaste wijze te betrekken bij de training en op een interactieve manier mijn kennis met u te delen.

Hans Snoeren

Hans Snoeren

Mijn naam is Hans Snoeren en sinds 2012 werkzaam bij DNV GL als Lead Auditor en trainer.  Lead auditor voor de schema’s VCA, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, certificatieregeling Arbodiensten, diverse keurmerken gericht op beveiliging. Heb een brede praktijkervaring in milieu en Arbo-veiligheid en heb jarenlang een eigen adviesbureau gehad waarbij ik vele MKB bedrijven heb mogen begeleiden bij milieu- en veiligheidsvraagstukken. Met name door deze ervaring ben ik in staat de trainingen/workshops te verbinden met de praktijk.  Bij de trainingen op maat wordt daar waar mogelijk casus materiaal uit uw eigen organisatie gebruikt. De trainingen en workshops zijn interactief opgezet waarbij ruimte is voor discussie.

Theun Vrij

Theun Vrij

Mijn naam is Theun Vrij en ik ben sinds 2004  bij DNV GL werkzaam als food- / feed auditor en -trainer. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de levensmiddelen branche. Als kwaliteitsmanager en product ontwikkelaar heb ik in diverse levensmiddelen bedrijven gewerkt (o.a. groente/fruit, vlees en zoetwaren). Ook ben ik een aantal jaren bij de keuringsdienst van Waren als keurmeester werkzaam geweest in de buitendienst. Door mijn ervaring en kennis kan ik voor DNV zowel, op de praktijk toegesneden norm trainingen (zoals HACCP/BRC etc.) verzorgen, als ook  “tailer made”trainingen voor bedrijven en instellingen. De trainingen zullen altijd gelardeerd zijn met (actuele) praktijkvoorbeelden en de deelnemers worden actief bij de training betrokken.

Yet Degryse

Yet Degryse 

Yet DEGRYSE studeerde economische wetenschappen en heroriënteerde na enkele jaren werkervaring haar loopbaan via een studie Master in Total Quality aan het PUC, Diepenbeek. Yet werkt sinds 1992 samen met DNV GL als auditor op het gebied van kwaliteit en milieu en zij verzorgt ook geregeld trainingen voor DNV GL. Ze heeft talrijke audits uitgevoerd in verschillende sectoren van de bedrijfswereld, in verschillende landen en staat nog steeds midden in de praktijk. Yet streeft ernaar om in dynamische, interactieve sessies de deelnemers concrete kennis bij te brengen. Door haar rijke ervaring en haar pragmatische aanpak slaagt zij er in praktische meerwaarde te geven.

Michael van Alphen

Michael van Alphen

Sinds 1985 werkzaam bij DNV GL. Eerst als technisch inspecteur en later als Lead Auditor en trainer. Tevens betrokken bij nieuwe ontwikkelingen als de SAS audits (houding en gedrag voor veiligheid), de MVO Prestatieladder, de Veiligheidsladder® van ProRail en SPIC (Safety Performance Indicator Contractors) van Rijkswaterstaat. Lead Auditor voor de MVO Prestatieladder, VCA, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS, 18001, Klachtenmanagement, SAS audits, SPIC audits. Momenteel verantwoordelijk als Business leader voor Management Systeem Certificatie. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staan bij mij hoog op de agenda. Training is voor mij het delen van kennis en ervaringen.

Ronald Nobel

Ronald Nobel

Vanaf 2007 werkzaam als auditor (subcontractor) bij DNV GL . Mijn passie is organisaties te helpen zinvolle kwaliteitssystemen te ontwikkelen en op een juiste wijze te gebruiken. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen van de Beleids- en Planning & Control cyclus. Belangrijke vragen daarbij zijn: Hoe kom je vanuit beleid tot zinvolle metingen en wanneer is werkelijk sprake van een afwijking in je (proces)prestaties? Mijn trainingen kenmerken zich door de praktische bruikbaarheid, de heldere opbouw, praktische hulpmiddelen en variatie aan oefeningen. In de training leren we met en van elkaar. Dit alles garandeert dat je na de training direct aan de slag kunt.