DNVGL.NL

Conversietraining nieuwe norm ISO 14001:2015 - ACTIE!

Deze training gaat in op alle veranderingen en aanpassingen die er optreden met de komst van de nieuwe ISO normen en misschien nog wel belangrijker: wat betekenen deze veranderingen voor uw bedrijf/organisatie?

Neem contact op:

C0ntact DNV GL Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Wilt u zich inschrijven voor deze training?

Inschrijven
DELEN:
PRINTEN:
CDP and other corporate GHG emissions inventory verification services by DNV GL

Training Information

 • Duur:

  2 dagen

 • Prijs:

  € 1095 excl. btw

Trainingsdata

Startdatum
Einddatum
Prijs (excl. btw)
Locatie
Inschrijven
Startdatum
19/12/2016
Einddatum
20/12/2016
Prijs (excl. btw)
Van € 1095 voor € 850
Locatie
Arnhem
Inschrijven
Inschrijven
DNV GL helpt u graag bij de overstap naar de nieuwe ISO normen en biedt u daarom een korting van ruim 20% op de Conversietrainingen ISO 9001 en 14001.

Als u, als trouwe klant en/of nieuwsbrieflezer gebruik wilt maken van deze tijdelijk actie, dan kunt u de kortingscode NB2016-0929 invoeren in het referentie veld op het aanmeldformulier.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Weet u al wat er van u verwacht wordt met betrekking tot deze vernieuwde norm? Met de publicatie van de vernieuwde norm, die is opgezet volgens de ISO High Level Structure, gaan er voor uw bedrijf wellicht een aantal zaken veranderen. Weet u al wat er op u afkomt en aan welke nieuwe eisen u moet gaan voldoen?

Deze training gaat in op alle veranderingen en aanpassingen die er zullen gaan optreden en misschien nog wel belangrijker: wat betekenen deze veranderingen voor uw bedrijf/organisatie?


Wilt u ook te weten komen wat de wijzigingen in de ISO 9001 zijn, dan kunt u na deze training alleen dag 2 volgen van de Conversietraining ISO 9001:2015! (dit kan alleen als u al in het bezit bent van een IRCA-CPD erkend certificaat van een eerdere 2-daagse conversietraining die u gevolgd heeft!)

Deze training is CPD-erkend door IRCA (Continuing Professional Development). Voor deze training ontvangt u 14 CPD-uren. 


Leerdoelen
 • Het begrijpen wat de ISO High Level Structure (HLS) inhoudt
 • Doel van de HLS 
 • Interne & Externe factoren, context en geïnteresseerde partijen 
 • Risico Management 
 • Systematisch verandermanagement 
 • Zakelijke duurzame ontwikkeling 
 • ISO 14001 specifieke zaken
 • Wat blijft en wat verdwijnt er uit de norm
 • Hoe brengt u uw huidige systeem in lijn met de nieuwe eisen

U leert aan de hand van praktische oefeningen uw managementsysteem efficiënt en effectief aan te passen aan de nieuwe eisen van de ISO 14001:2015.

emptyBestemd voor
Deze training is bestemd voor een ieder die betrokken is bij het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van een managementsysteem of bij het verbeteren van een ingevoerd managementsysteem.

Instroomniveau
Enige kennis van managementprincipes verhoogt de effectiviteit van deze training.

Incompany
Alle trainingen die DNV GL verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen we de inhoud en het programma verder aan uw wensen aanpassen. Voor het aanvragen van een offerte klikt u op onderstaande button "Offerte aanvragen" of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.