Beleid omtrent coronavirus (COVID-19)

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Ook na de persconferentie van 14 oktober jl. blijven wij onze trainingen waar het kan aanbieden op onze locaties. Bij al onze locaties zijn voldoende maatregelen genomen om te zorgen dat u met een veilig gevoel de training kunt volgen. Zo zal de 1,5 meter afstand worden gewaarborgd en de groepen zijn kleiner dan voorheen. Wij vragen u om buiten de trainingszaal een mondkapje te dragen. 

Na elke persconferentie of invoering van nieuwe maatregelen bekijken wij of wij het verantwoord achten om de training door te laten gaan op locatie. Indien dit niet het geval is gaan wij over op het online aanbieden van de training. U ontvangt daar dan nog nadere informatie over.  

Als u klachten heeft die kunnen duiden op Covid-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts) is het niet toegestaan om deel te nemen aan de training. In dit geval vragen wij u contact op te nemen met afdeling Training Support via rotterdamtraining@dnvgl.com. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing zodat u op een later moment alsnog de training kunt volgen. 

Ontwikkelt u binnen twee weken na de training klachten en test u positief op Covid-19, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Wij kunnen de andere deelnemers dan op de hoogte stellen (zonder benoemen van uw naam) zodat zij passende maatregelen kunnen nemen.  Omdat onze medewerkers nu veel vanuit huis werken zijn wij het best bereikbaar via ons algemene e-mailadres: rotterdamtraining@dnvgl.com.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Remote Audits

Wat is een remote audit? En hoe werkt dit? Lees hier meer over remote auditeren.

Online training

Wilt u een training volgen vanaf een locatie die u goed uitkomt? Volg dan een online training.

COVID-19 update

Updates en beschikbaarheid van onze diensten omtrent COVID-19.

Waarom DNV GL?

​“Safeguarding life, property and the environment” is de missie van DNV GL. Het managen van risico’s is de specifieke expertise van DNV GL.

Video: Remote auditeren

Bekijk hier de video over de mogelijkheden met Remote Auditeren.

Klantcases

Waarom kiezen klanten voor DNV GL?