DNVGL.NL

Opleidersdag DNV GL Persoonscertificatie

Op 29 november heeft de afdeling Persoonscertificatie een relatiemiddag voor betrokken opleiders georganiseerd. Als locatie is gekozen voor het Oceanium van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

DELEN:
PRINTEN:

Het doel was om de banden met onze relaties te versterken. Het volledige team van DNV GL Persoonscertificatie was aanwezig om persoonlijk met elkaar kennis te maken. Ook was er veel gelegenheid voor de aanwezige opleiders om ervaringen met elkaar te delen.
Er is informatie gegeven over ontwikkelingen in Persoonscertificatie in het algemeen en specifiek voor de verschillende branches en de kansen die dat brengt. Met name is ingegaan op de opkomst va E-learning.
Verder is informatie gegeven over de norm ISO 17024 voor persoonscertificatie en hoe de rol van opleiders daarin wordt bezien.
Ook is er kort ingegaan op ‘internationalisering’, wat dat met zich meebrengt en welke ontwikkelingen er op dit moment gaande zijn in relatie tot persoonscertificatie.

Na de presentaties was er een rondleiding in het Oceanium achter de schermen. De groep werd in vieren verdeeld en elke groep ging onder leiding van een deskundig begeleider het Oceanium in Diergaarde Blijdorp verkennen.

Om de sfeer er goed in te houden, is er na de rondleiding een quiz gedaan met alle aanwezigen. Voor de quiz had men vooraf een app gedownload waarna men tijdens het spelen van de quiz, live op het scherm kan zien wie er aan de winnende hand was.

Wij kijken terug op een interessante middag waarin levendig werd gediscussieerd en we een interessante rondleiding in het Oceanium hebben gehad.

De opleiders die aanwezig waren:

Opcedo (TCVT)

HOC (TCVT)

NCOI

Copla (HVK)

Crescendo (TCVT)

V-TAS (TCVT)

Don Opleidingen (TCVT)

OCNED (Stipel)

Mammoet (TCVT)

Security Cranes (TCVT)

CS Opleidingen

VC Barneveld (TCVT)

Logisticforce (TCVT)

Asbest veiligheid (Asbest)

Educenter Bouw Infra


De foto's van deze dag zijn hier te vinden.