DNVGL.NL

De vijf belangrijkste voordelen van het werken met Lumina

Businessmen looking at tablet

Neem contact op:

Want to know more about Lumina?

Contact us

Met de inzichten van LuminaTM kunt u heel gemakkelijk identificeren en prioriteren welke onderdelen van het managementsysteem verbeterd zouden moeten worden, kunt u de prestaties van uw organisatie verhogen en kan u helpen om een concurrentievoordeel te behalen. We noemen het verbetering door middel van bewustzijn.

De vijf belangrijkste voordelen van Lumina

1) Verbeteringstrajecten vinden
Met Lumina kunnen managers een stap verder gaan dan alleen certificering, doordat ze de grondoorzaken van problemen kunnen opsporen en zo een route naar verbetering kunnen uitstippelen.

2) Besluitvorming ondersteunen
De Lumina-analyse omvat alle onderdelen van het managementsysteem en vergelijkt de prestaties binnen en buiten uw bedrijf, zodat u snel kunt bepalen welke processen u wilt verbeteren.

3) Investeringen prioriteren
Dankzij Lumina kunnen managers op basis van een unieke, uitvoerige benchmarkanalyse van solide data voorrang geven aan doelmatige investeringen.

4) Duurzame bedrijfsprestaties mogelijk maken
Met Lumina kunnen organisaties de prestaties van hun managementsysteem direct meten en de resultaten over langere tijd registreren. Hierdoor kunnen beslissers gemakkelijker de steun van stakeholders verwerven. Met de benchmarks van Lumina kunt u beslissingen nemen die op termijn duurzame bedrijfsprestaties creëren en concurrentievoordelen opleveren.

5) Inzichten op maat
Alle Lumina-rapporten kunnen vanuit meerdere perspectieven speciaal worden toegesneden op uw wensen en behoeften. De rapporten kunnen worden gebaseerd op uw bedrijfstak, bedrijfsgrootte en land, of op een specifieke sector, regio en prestatiedoelstelling.

Neem contact op:

Want to know more about Lumina?

Contact us