Meer weten over het Lumina?

De vijf belangrijkste voordelen van Lumina

Businessmen looking at tablet

Neem contact op:

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons

Met de inzichten van LuminaTM kunt u heel gemakkelijk identificeren en prioriteren welke onderdelen van het managementsysteem verbeterd zouden moeten worden, kunt u de prestaties van uw organisatie verhogen en kan u helpen om een concurrentievoordeel te behalen. We noemen het verbetering door middel van bewustzijn.

De vijf belangrijkste voordelen van Lumina

1) Verbeteringstrajecten vinden
Met Lumina kunnen managers nét een stap verder gaan dan alleen certificering, doordat ze de oorzaken van problemen kunnen opsporen, kunnen ze dit probleem direct aanpakken en verbeteren.

2) Besluitvorming ondersteunen
De Lumina-analyse omvat alle onderdelen van het managementsysteem en vergelijkt de prestaties binnen en buiten uw bedrijf, zodat u snel kunt bepalen welke processen u wilt verbeteren.

3) Investeringen prioriteren
Dankzij Lumina kunnen managers op basis van een unieke, uitvoerige benchmarkanalyse van solide data voorrang geven aan doelmatige investeringen.

4) Duurzame bedrijfsprestaties mogelijk maken
Met Lumina kunnen organisaties de prestaties van hun managementsysteem direct meten en de resultaten over langere tijd monitoren. Hierdoor kunnen beslissers gemakkelijker de steun van stakeholders binnen hun organisatie verwerven. Met de benchmarks van Lumina kunt u beslissingen nemen die op termijn duurzame bedrijfsprestaties creëren en een concurrentievoordeel opleveren.

5) Inzichten op maat
Alle Lumina-rapporten kunnen vanuit meerdere perspectieven speciaal worden toegesneden op uw wensen en behoeften. De rapporten kunnen worden gebaseerd op uw bedrijfstak, bedrijfsgrootte en land, of op een specifieke sector, regio en prestatiedoelstelling.

Neem contact op:

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons
Aanmelden voor het klantenportaal Veracity