DNVGL.NL

Methodologie

Hand pointing at drawing

Lumina™ analyseert de prestaties van het managementsysteem van uw organisatie aan de hand van een bepaalde standaard. De meeste indicatoren hebben het karakter van een vergelijking tussen de prestaties van uw organisatie en die van geselecteerde benchmarks. 

Lumina is gebaseerd op gegevens van duizenden managementsysteemaudits die wereldwijd door DNV GL zijn uitgevoerd bij bedrijven in een bepaalde sector, waarbij een specifieke standaard als referentiekader dient. 

De oplossing werkt met een aantal prestatie-indicatoren die in samenwerking met GfK , een wereldwijd toonaangevende speler op het gebied van marktonderzoek en statistiek, zijn ontwikkeld om de prestaties van bedrijven te kunnen vergelijken, ook met bedrijven van een andere grootte of in een andere geografische regio. 

Intuïtieve indicatoren, zoals het aantal bevindingen op één dag van een audit, of meer complexe en verfijnde KPI’s, zoals de Management System Performance Index, verschaffen uw organisatie inzichten op een geheel nieuw niveau. Certificering wordt kwantitatief, meetbaar en vergelijkbaar.