Meer weten over het Lumina?

Wat is Lumina?

Lumina is een benchmarking tool dat deel uitmaakt van ons Veracity klantenportaal. Als klant van DNV GL bieden wij u de mogelijkheid om middels Lumina unieke inzichten te verkrijgen in uw managementsysteem. U kunt niet alleen een overzicht zien van uw eigen prestaties, maar ook nog eens uw gegevens vergelijken met organisaties in dezelfde sector. Het mooie van deze tool is dat het gratis beschikbaar is voor al onze klanten! Benieuwd wat er nog meer allemaal mogelijk is met Lumina?

Aan de slag met Lumina!

Als klant van DNV GL kunt u via het klantenportaal Veracity terecht komen in uw eigen Lumina dashboard. In dit dashboard kunt u via een gebruiksvriendelijke interface, waar meer dan 2.2 miljoen auditresultaten van duizenden organisaties in staan, allerlei gegevens doorzoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen prestaties gemakkelijk vergelijken met de prestaties van organisaties uit uw sector. Daarnaast biedt de nieuwe versie van Lumina u de mogelijkheid om de risicogebieden van elke standaard en elke industrie bekijken.

Lumina geeft u:

  • Inzicht en statistieken over bevindingen bij een bepaalde norm of bedrijfstak.
  • Een gedetailleerde beschrijving van de prestaties van de verschillende gebieden/processen van uw managementsysteem.
  • Prestatiemetingen van de verschillende onderdelen van het managementsysteem.
  • Een gedetailleerde benchmarking die de gebieden voor verbetering laat zien.
  • Een overzicht van de sterke punten van uw managementsysteem, uw normen en uw bedrijfstak. 
  • Uitgebreide interne benchmarking tussen bijvoorbeeld verschillende locaties of bedrijfsonderdelen.
  • Vergelijking met een gekozen referentiegroep (bijvoorbeeld vergelijkbare organisaties of best presterende organisaties).
  • Trendanalyses over een bepaalde periode. 

Met behulp van Lumina, kunt u eenvoudig onderdelen van het managementsysteem waarbij verbetering nodig is, opsporen en prioriteren zodat de organisatie beter presteert en beter kan concurreren.

Aanmelden voor het klantenportaal Veracity