DNVGL.NL

Download uw beeldmerken via het Certmarkplatform

Neem contact op:

DNV GL -- Business Assurance Heeft u vragen?
Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Heeft u al een account voor het DNV GL Klantenportaal?

Inloggen & beeldmerken downloaden
DELEN:
PRINTEN:

Vanaf nu wordt het voor u via het DNV GL klantenportaal nog eenvoudiger om certificatiebeeldmerken voor uw organisatie te downloaden en te gebruiken om uw certificering extern kenbaar te maken. 

Banner_eCertMark_1134x300 

 1. Heeft u nog geen inloggegevens voor het DNV GL klantenportaal?
  Maak een account aan voor het DNV GL klantenportaal via https://my.dnvgl.com/Register . Deze inloggegevens zijn nodig om toegang te krijgen tot het klantenportaal.

 2. Heeft u al inloggegevens en toegang tot het DNV GL klantenportaal (Veracity)? (*). 
  Dan kunt u met uw gegevens inloggen op: https://my.dnvgl.com/

 3. Na het inloggen heeft u toegang tot het DNV GL klantenportaal. Zie afbeelding 1. Wanneer u op het 'CertMark' blok klikt komt u direct in het online beeldmerkplatform, CertMark genaamd. 
  Mocht u dit 'CertMark' blok niet zien, neemt u dan contact op met rotterdam.certification.msc@dnvgl.com en vermeld uw organisatie en naam in de e-mail. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk toegang krijgt.

 4. U krijgt nu toegang tot de persoonlijke CertMark-pagina van uw organisatie.  Zie afbeelding 2. Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende beeldmerken: .jpg, .eps., kleur of zwart-wit én het nieuwe online beeldmerk voor op uw website(s). Zie afbeelding 3.

*) Onlangs is de naam MyDNVGL veranderd in Veracity. Uw logingegevens voor MyDNVGL zijn ongewijzigd en ook bruikbaar voor het Veracity platform.

Afbeelding 1

Veracity login scherm 500x200 

Afbeelding 2

eCertmark-scherm_500x200

Afbeelding 3

Online beeldmerk Avetica 500x200

Klantenvoorbeelden gebruik online certificatiebeeldmerk:

Welke voordelen brengt dit met zich mee:

 • Het creëren van een unieke online beeldmerken en uw eigen eCert Card
  Nieuw is dat u hier ook een nieuwe variant van het beeldmerk vindt, de online beeldmerken (CertMark). Deze beeldmerken kunt u direct op uw website plaatsen. Wanneer uw klanten op dit online beeldmerk klikken, krijgen zij meer informatie over uw certificering . U vindt hier ook de instructies hoe u dit eenvoudig kunt doen.

 • Bewaking van de authenciteit van uw certificaat
  Voor u als gecertificeerde organisatie betekent dit dat uw certificaat 24/7 online en real-time geverifieerd kan worden door uw klanten en overige voor u relevante organisaties.

 • Extra middel om uw certificering extern kenbaar te maken
  Alle bezoekers van uw website die op het online beeldmerk klikken, krijgen meer informatie over uw certifiering(en) en wat deze betekenen, ook zien zij alle gegevens die ook op uw certificaat staan. Als klant ziet u online terug hoe vaak uw eCert Card is bekeken.

 • Uw bedrijfslogo op het eCert Card 
  U heeft de mogelijkheid om informatie toe te voegen zoals: het logo van uw organisatie, contactgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. 

Hoe kunt u het DNV GL certificatiebeeldmerk gebruiken?

Welke certificatiebeeldmerken zijn niet via DNV GL verkrijgbaar?

1. VCA, VCU en VCO beeldmerken zijn verkrijgbaar via de SSVV website

De VCA, VCU en VCO beeldmerken zijn vernieuwd, onlangs heeft SSVV dit bekend gemaakt. De distributie van deze beeldmerken verloopt direct via de website van de SSVV, lees hier het nieuwsbericht. De 2 verschillende beeldmerken VCA* en VCA** zijn vervangen door 1 VCA beeldmerk. Als uw organisatie gecertificeerd is voor meerdere normen zoals ISO 9001, ISO 14001 én VCA, dan kunt u de combinatie beeldmerkens aanvragen via MarCom@dnvgl.com. U kunt de losse VCA, VCU en VCO beeldmerken hier downloaden.  De Engelstalige SCC-beeldmerken kunt u hier downloaden. 

2. BRC/IFS beeldmerken niet via DNV GL

De beeldmerken van BRC en IFS mogen wij als certificerende instelling niet uitgeven. Het beheer van het BRC beeldmerk valt onder de verantwoordelijkheid van de British Retail Consortium. U kunt een verzoek sturen naar enquiries@brcglobalstandards.com, vermeldt hierin uw BRC- registratiecode, deze vindt u op uw BRC-certificaat. Het IFS beeldmerk is verkrijgbaar door in te loggen via de IFS Audit Portal. Deze login gegevens ontvangt u samen met uw IFS certificaat.

3. Beeldmerk Richtlijn Arbodiensten niet meer verkrijgbaar via DNV GL

De beeldmerken voor ISO 9001-arbodiensten zijn niet meer te downloaden via DNV GL. De reden dat de beeldmerken niet meer te downloaden zijn, is dat de stichting SBCA nu zelf de certificatiebeeldmerken uitgeeft. U kunt deze beeldmerken aanvragen via SBCA. Vul hier het aanvraagformulier in van SBCA.

4. Beeldmerk GMP+ International

Voor het downloaden van de beeldmerken van GMP+ verwijzen wij u naar de website van GMP+. Hier vindt u naast de GMP+ beeldmerken ook de richtlijnen voor het gebruik van deze beeldmerken.

5. Beeldmerken voor Blik op Werk, PSO, FSC

Omdat de certificaten van deze normen niet door DNV GL worden uitgegeven, maar door de stichtingen zijn, zijn de beeldmerken niet via DNV GL verkrijgbaar. Voor vragen kunt u terecht bij onze afdeling marketing & communicatie via MarCom@dnvgl.com.