Nieuwe DNV beeldmerken via het klantenportaal

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Heeft u al een account voor het DNV klantenportaal?

Inloggen & beeldmerken downloaden

Sinds 1 maart 2021 zijn er nieuwe DNV beeldmerken beschikbaar. De DNV beeldmerken zijn direct te downloaden via het DNV klantenportaal. Kunt u uw beeldmerk niet vinden? Of heeft u andere vragen over het beeldmerkgebruik? Onze marketing & communicatie afdeling staat voor u klaar via het telefoonnummer 010-2922808 of per e-mail via marcom@dnv.com

Heeft u nog geen inloggegevens voor het DNV klantenportaal?

Maak een account aan voor het DNV klantenportaal via https://services.veracity.com/Register. 

Deze inloggegevens zijn nodig om toegang te krijgen tot het klantenportaal.

Heeft u al inloggegevens en toegang tot het DNV klantenportaal (Veracity)? 

Dan kunt u met uw gegevens inloggen op: https://www.veracity.com/auth/login 

Hier vindt u de beeldmerken:

  • Na het inloggen heeft u toegang tot het DNV klantenportaal. Klik op ‘MyServices’ om bij de CertMark tool te komen. 
  • Staat CertMark er niet tussen? Voeg deze dan toe via ‘Add Service +’ aan de rechterzijde. Hier ziet u alle beschikbare diensten die DNV levert. Klik op ‘eCertMark’ en vervolgens op de button ‘Add Service’ om CertMark aan uw diensten toe te voegen. 
  • Nu kunt u gebruikmaken van de tool om uw beeldmerken te downloaden. Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende beeldmerken: .png, .eps., kleur of zwart-wit.

Let op: Check of het e-mailadres dat u voor het Veracity account gebruikt, overeenkomt met de contactgegevens die bij ons bekend zijn. Het kan zijn dat u een ander e-mailadres gebruikt waardoor er geen beeldmerken in CertMark zichtbaar zijn.  Mocht u 'CertMark' of de beeldmerken niet zien, neem dan contact op met marcom@dnv.com en vermeld uw organisatie en naam in de e-mail. Dan kijken wij met u mee waar het probleem ligt. 

Zo kunt u het beeldmerk online gebruiken:

  1. Download het certificatiebeeldmerk en voeg de afbeelding toe aan uw website.
  2. Kopieer de hyperlink die gekoppeld is aan de QR-code op uw certificaat. Deze ziet u door de QR-code te scannen en de link in de browser te kopiëren.
  3. Voeg deze hyperlink toe aan het certificatiemerk op uw website.
  4. Wanneer er op het beeldmerk geklikt wordt, is het certificaat direct zichtbaar. 

Welke voordelen brengt het online gebruiken van het beeldmerk met zich mee?

  • Bewaking van de authenciteit van uw certificaat: Voor u als gecertificeerde organisatie betekent dit dat uw certificaat 24/7 online en real-time geverifieerd kan worden door uw klanten en overige voor u relevante organisaties.
  • Extra middel om uw certificering extern kenbaar te maken: Alle bezoekers van uw website die op het online beeldmerk klikken, krijgen meer informatie over uw certifiering(en) en wat deze betekenen, ook zien zij alle gegevens die ook op uw certificaat staan.  

Welke certificatiebeeldmerken zijn niet via DNV verkrijgbaar?

1. BRC/IFS beeldmerken niet via DNV 

De beeldmerken van BRC en IFS mogen wij als certificerende instelling niet uitgeven. Het beheer van het BRC beeldmerk valt onder de verantwoordelijkheid van de British Retail Consortium. U kunt een verzoek sturen naar enquiries@brcglobalstandards.com, vermeldt hierin uw BRC- registratiecode, deze vindt u op uw BRC-certificaat. Het IFS beeldmerk is verkrijgbaar door in te loggen via de IFS Audit Portal. Deze login gegevens ontvangt u samen met uw IFS certificaat.

2. Beeldmerk GMP+ International

Voor het downloaden van de beeldmerken van GMP+ verwijzen wij u naar de website van GMP+. Hier vindt u naast de GMP+ beeldmerken ook de richtlijnen voor het gebruik van deze beeldmerken.

3. Beeldmerken voor Blik op Werk & PSO

Omdat de certificaten van deze normen niet door DNV worden uitgegeven, maar door de stichtingen zijn, zijn de beeldmerken niet via DNV verkrijgbaar. Voor vragen kunt u terecht bij onze afdeling marketing & communicatie via MarCom@dnv.com.  What do you want to do ? New mailCopy

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Heeft u al een account voor het DNV klantenportaal?

Inloggen & beeldmerken downloaden