Download uw beeldmerken via het Certmarkplatform

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Heeft u al een account voor het DNV GL Klantenportaal?

Inloggen & beeldmerken downloaden

Vanaf nu wordt het voor u via het DNV GL klantenportaal nog eenvoudiger om certificatiebeeldmerken voor uw organisatie te downloaden en te gebruiken om uw certificering extern kenbaar te maken. 

Heeft u nog geen inloggegevens voor het DNV GL klantenportaal?  

Maak een account aan voor het DNV GL klantenportaal via https://services.veracity.com/Register. 

Deze inloggegevens zijn nodig om toegang te krijgen tot het klantenportaal.

Heeft u al inloggegevens en toegang tot het DNV GL klantenportaal (Veracity)? 

Dan kunt u met uw gegevens inloggen op: https://www.veracity.com/auth/login 

Na het inloggen heeft u toegang tot het DNV GL klantenportaal. Klik op ‘MyServices’ om bij de CertMark tool te komen. Staat CertMark er niet tussen? Voeg deze dan toe via ‘Add Service +’ aan de rechterzijde. Hier ziet u alle beschikbare diensten die DNV GL levert. Klik op ‘eCertMark’ en vervolgens op de button ‘Add Service’ om CertMark aan uw diensten toe te voegen. Nu kunt u gebruikmaken van de tool om uw beeldmerken te downloaden. Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende beeldmerken: .jpg, .eps., kleur of zwart-wit.

Let op: Check of het e-mailadres dat u voor het Veracity account gebruikt, overeenkomt met de contactgegevens die bij ons bekend zijn. Het kan zijn dat u een ander e-mailadres gebruikt waardoor er geen beeldmerken in CertMark zichtbaar zijn.  Mocht u 'CertMark' of de beeldmerken niet zien, neem dan contact op met marcom@dnvgl.com en vermeld uw organisatie en naam in de e-mail. Dan kunnen wij kijken naar een oplossing. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk toegang krijgt.  

Zo kunt u het beeldmerk online gebruiken:

  1. Download het certificatiebeeldmerk en voeg de afbeelding toe aan uw website.
  2. Kopieer de hyperlink die gekoppeld is aan de QR-code op uw certificaat. Deze ziet u door de QR-code te scannen en de link in de browser te kopiëren.
  3. Voeg deze hyperlink toe aan het certificatiemerk op uw website.
  4. Wanneer er op het beeldmerk geklikt wordt, is het certificaat direct zichtbaar. 

Hoe kunt u het DNV GL certificatiebeeldmerk gebruiken?

Welke voordelen brengt het online gebruiken van het beeldmerk met zich mee?

  • Bewaking van de authenciteit van uw certificaat: Voor u als gecertificeerde organisatie betekent dit dat uw certificaat 24/7 online en real-time geverifieerd kan worden door uw klanten en overige voor u relevante organisaties.
  • Extra middel om uw certificering extern kenbaar te maken: Alle bezoekers van uw website die op het online beeldmerk klikken, krijgen meer informatie over uw certifiering(en) en wat deze betekenen, ook zien zij alle gegevens die ook op uw certificaat staan.  

Welke certificatiebeeldmerken zijn niet via DNV GL verkrijgbaar?

1. VCA, VCU en VCO beeldmerken zijn verkrijgbaar via de SSVV website

De VCA, VCU en VCO beeldmerken zijn vernieuwd. De distributie van deze beeldmerken verloopt direct via de website van de SSVV. De 2 verschillende beeldmerken VCA* en VCA** zijn vervangen door 1 VCA beeldmerk. Als uw organisatie gecertificeerd is voor meerdere normen zoals ISO 9001, ISO 14001 én VCA, dan kunt u de combinatie beeldmerkens aanvragen via MarCom@dnvgl.com. U kunt de losse VCA, VCU en VCO beeldmerken hier downloaden.  De Engelstalige SCC-beeldmerken kunt u hier downloaden.

2. BRC/IFS beeldmerken niet via DNV GL

De beeldmerken van BRC en IFS mogen wij als certificerende instelling niet uitgeven. Het beheer van het BRC beeldmerk valt onder de verantwoordelijkheid van de British Retail Consortium. U kunt een verzoek sturen naar enquiries@brcglobalstandards.com, vermeldt hierin uw BRC- registratiecode, deze vindt u op uw BRC-certificaat. Het IFS beeldmerk is verkrijgbaar door in te loggen via de IFS Audit Portal. Deze login gegevens ontvangt u samen met uw IFS certificaat.

3. Beeldmerk Richtlijn Arbodiensten niet meer verkrijgbaar via DNV GL

De beeldmerken voor ISO 9001-arbodiensten zijn niet meer te downloaden via DNV GL. De reden dat de beeldmerken niet meer te downloaden zijn, is dat de stichting SBCA nu zelf de certificatiebeeldmerken uitgeeft. U kunt deze beeldmerken aanvragen via SBCA. Vul hier het aanvraagformulier in van SBCA.

4. Beeldmerk GMP+ International

Voor het downloaden van de beeldmerken van GMP+ verwijzen wij u naar de website van GMP+. Hier vindt u naast de GMP+ beeldmerken ook de richtlijnen voor het gebruik van deze beeldmerken.

5. Beeldmerken voor Blik op Werk, PSO, FSC

Omdat de certificaten van deze normen niet door DNV GL worden uitgegeven, maar door de stichtingen zijn, zijn de beeldmerken niet via DNV GL verkrijgbaar. Voor vragen kunt u terecht bij onze afdeling marketing & communicatie via MarCom@dnvgl.com. 

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Heeft u al een account voor het DNV GL Klantenportaal?

Inloggen & beeldmerken downloaden