DNVGL.NL

Download uw beeldmerken via het Certmarkplatform

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Heeft u al een account voor het DNV GL Klantenportaal?

Inloggen & beeldmerken downloaden

Vanaf nu wordt het voor u via het DNV GL klantenportaal nog eenvoudiger om certificatiebeeldmerken voor uw organisatie te downloaden en te gebruiken om uw certificering extern kenbaar te maken. 

Banner_eCertMark_1134x300 

 1. Heeft u nog geen inloggegevens voor het DNV GL klantenportaal?
  Maak een account aan voor het DNV GL klantenportaal via https://my.dnvgl.com/Register . Deze inloggegevens zijn nodig om toegang te krijgen tot het klantenportaal.

 2. Heeft u al inloggegevens en toegang tot het DNV GL klantenportaal (Veracity)? (*). 
  Dan kunt u met uw gegevens inloggen op: https://my.dnvgl.com/

 3. Na het inloggen heeft u toegang tot het DNV GL klantenportaal. Zie afbeelding 1. Wanneer u op het 'CertMark' blok klikt komt u direct in het online beeldmerkplatform, CertMark genaamd. 
  Mocht u dit 'CertMark' blok niet zien, neemt u dan contact op met rotterdam.certification.msc@dnvgl.com en vermeld uw organisatie en naam in de e-mail. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk toegang krijgt.

 4. U krijgt nu toegang tot de persoonlijke CertMark-pagina van uw organisatie.  Zie afbeelding 2. Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende beeldmerken: .jpg, .eps., kleur of zwart-wit én het online beeldmerk voor op uw website(s). 
Zo kunt u het beeldmerk online gebruiken:

1. Gebruik het certificatiebeeldmerk, voeg de afbeelding toe aan uw website.

2. Kopieer de hyperlink die gekoppeld is aan de QR-code op uw certificaat. Deze ziet u door de QR-code te scannen en de link in de browser te kopiëren.

3. Voeg deze hyperlink toe aan het certificatiemerk op uw website.

4. Wanneer er op het beeldmerk geklikt wordt, is het certificaat direct zichtbaar.


*) Onlangs is de naam MyDNVGL veranderd in Veracity. Uw logingegevens voor MyDNVGL zijn ongewijzigd en ook bruikbaar voor het Veracity platform.

Afbeelding 1

Veracity login scherm 500x200 

Afbeelding 2

eCertmark-scherm_500x200

 

Welke voordelen brengt het online gebruiken van het beeldmerk met zich mee?

 • Bewaking van de authenciteit van uw certificaat
  Voor u als gecertificeerde organisatie betekent dit dat uw certificaat 24/7 online en real-time geverifieerd kan worden door uw klanten en overige voor u relevante organisaties.

 • Extra middel om uw certificering extern kenbaar te maken
  Alle bezoekers van uw website die op het online beeldmerk klikken, krijgen meer informatie over uw certifiering(en) en wat deze betekenen, ook zien zij alle gegevens die ook op uw certificaat staan. 

Hoe kunt u het DNV GL certificatiebeeldmerk gebruiken?

Welke certificatiebeeldmerken zijn niet via DNV GL verkrijgbaar?

1. VCA, VCU en VCO beeldmerken zijn verkrijgbaar via de SSVV website

De VCA, VCU en VCO beeldmerken zijn vernieuwd, onlangs heeft SSVV dit bekend gemaakt. De distributie van deze beeldmerken verloopt direct via de website van de SSVV, lees hier het nieuwsbericht. De 2 verschillende beeldmerken VCA* en VCA** zijn vervangen door 1 VCA beeldmerk. Als uw organisatie gecertificeerd is voor meerdere normen zoals ISO 9001, ISO 14001 én VCA, dan kunt u de combinatie beeldmerkens aanvragen via MarCom@dnvgl.com. U kunt de losse VCA, VCU en VCO beeldmerken hier downloaden.  De Engelstalige SCC-beeldmerken kunt u hier downloaden. 

2. BRC/IFS beeldmerken niet via DNV GL

De beeldmerken van BRC en IFS mogen wij als certificerende instelling niet uitgeven. Het beheer van het BRC beeldmerk valt onder de verantwoordelijkheid van de British Retail Consortium. U kunt een verzoek sturen naar enquiries@brcglobalstandards.com, vermeldt hierin uw BRC- registratiecode, deze vindt u op uw BRC-certificaat. Het IFS beeldmerk is verkrijgbaar door in te loggen via de IFS Audit Portal. Deze login gegevens ontvangt u samen met uw IFS certificaat.

3. Beeldmerk Richtlijn Arbodiensten niet meer verkrijgbaar via DNV GL

De beeldmerken voor ISO 9001-arbodiensten zijn niet meer te downloaden via DNV GL. De reden dat de beeldmerken niet meer te downloaden zijn, is dat de stichting SBCA nu zelf de certificatiebeeldmerken uitgeeft. U kunt deze beeldmerken aanvragen via SBCA. Vul hier het aanvraagformulier in van SBCA.

4. Beeldmerk GMP+ International

Voor het downloaden van de beeldmerken van GMP+ verwijzen wij u naar de website van GMP+. Hier vindt u naast de GMP+ beeldmerken ook de richtlijnen voor het gebruik van deze beeldmerken.

5. Beeldmerken voor Blik op Werk, PSO, FSC

Omdat de certificaten van deze normen niet door DNV GL worden uitgegeven, maar door de stichtingen zijn, zijn de beeldmerken niet via DNV GL verkrijgbaar. Voor vragen kunt u terecht bij onze afdeling marketing & communicatie via MarCom@dnvgl.com. 

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922808.

Heeft u al een account voor het DNV GL Klantenportaal?

Inloggen & beeldmerken downloaden